Tre enkle tips til en forførende frisk forårsindretning

Med foråret godt på vej er det ikke kun fuglene der har travlt med at bygge rede. Mange af os synes det er den perfekte tid til at gennemgå uønsket rod, at pifte indretningen i vores hjem op og justere accessoires til at passe til varmere vejr og mere lys. Udnyt denne energi gennemsyret af friskhed og lad solskin og natur komme indendørs med en forårsfriskhed. Vi giver dig nu tre enkle måder til at bruge naturlige tekstiler til at lyse op i dit hjem. Bliv sommerklar nu med LinenMe-stil!

Sådan pifter du din indretning op med hørtekstiler til foråret

Pift dine gardiner op:

Da gardiner kræver meget plads – især når gardinerne er trukket for – kan de virkelig ændre følelsen i et rum. Om vinteren kan du med fordel gå efter hyggelige mørke toner der skaber en følelse af varme og at være pakket godt ind. Til foråret kan du skifte de tunge gardiner ud med lette hørgardiner i cool naturlige eller friske pastelfarver. Hørgardiner holder de skønne aftener ved vandet kølige og holder samtidig rummene lækkert kølige i varmere vejr. Hvis du ønsket et romantisk afslappet look kan du med fordel gå efter gardiner med bindebånd og hørgardiner med sejlringe hvis du ønsker et mere formelt look.

Tilføj nye puder eller pudebetræk:

Så enkel og samtidig en så supereffektiv måde at skifte stilen og følelsen i et rum uden store ændringer i indretningen.  Nogle nye puder eller pudebetræk af hør er nemme at tilføje for en lækker sommeragtig følelse. Hør kan maskinvaskes, hvilket er et godt valg til slidstærke ting der udsættes for madspild, hunde eller børn. Vores stenvaskede havregrødfarvede Rustico pudebetræk i hør tilføjer en blød sæsonfyldt æstetik, og det føles også dejligt mod huden, hvilket gør dem perfekte til hygge på sofaen eller tilføjer luksuriøs afslapning til din seng. Og da hør er så nemt at farve, er der masser af farver at vælge imellem, så du kan finde den perfekte nuance til din indretning. Prøv vores Terra-frynse dekorerede pudebetræk for et lækkert hjemligt look.

Brug lette plaider af hør:

Nogle gange kan forårsvejret være en udfordring, og aftenerne kan stadig være ret kølige, så at tilføje plaider af hør kan være den ideelle måde at skabe hygge og samtidig komme væk fra det helt varme vinteruld. Plaider af uld holder dig varm uden at overophede. De er modstandsdygtige over for pletter og kan også maskinvaskes, hvilket gør dem til et alsidigt valg og lader dig også bruge dem som skovturstæpper om sommeren. Takket være de hypoallergeniske egenskaber er hør godt til selv de mest følsomme typer hud, så hele familien kan nyde plaidens blødhed. 

Vi kan lide at lægge vores plaider i lag, så man kan tilføje eller fjerne dem alt efter vejret. Læg dig på din sofa med et strejf af forårsfarver eller til at dække dit sengetøj for ekstra nattevarme, der vil lade dig sove behageligt hele natten. Fra vores fantastiske Rustico Fringe plaider i hør til Waffle tæpper i hør er der noget der kan bringe friskhed til ethvert hjem.

Gør din indretning sommerklar med disse enkle hør-accessoires for en gennemtænkt, men afslappet behagelig følelse i hele dit hjem. Find flere ideer til at indrette med hør her og klik her for at læse mere om, hvordan du vælger dine hørgardiner. 

Skriv en kommentar

Markeret med: