Sådan dækker du et smukt påskebord

Nu hvor dagene bliver længere og fuglenes sang bliver højere, kan vi ikke lade være med at glæde os over at foråret står for døren. Denne tid på året handler om genfødsel, genskabelse og at fejre livet. Det er den perfekte tid til at få noget inspiration fra naturen ind i dit hjem og tilbringe tid med dine nære og kære over en påskefrokost eller en hyggelig familiesammenkomst. At lave et smukt påskebord vil få enhver højtid til at føles helt speciel. Og det behøver slet ikke være kompliceret – vi har nogle enkle tips til at få dine måltider til at føles helt magiske.

Påskebord

Sådan dækker du et smukt påskebord

Hørservietter tilføjer ethvert bord noget sofistikeret. De er også super-praktiske, kan bruges til hurtigt at tørre spild op, og de føles bløde mod huden. Vores udvalg af bordtekstiler i hør kan vaskes i maskine og tørres i tørretumbler, så du ikke skal bekymre dig om pletter eller mærker. Du kan vælge mellem en masse forskellige farver – fra friske pasteller over frisk citrusfarve til naturlige toner – enten for at lade det matche din dug, eller du kan gå efter en kontrastfarve for at tilføje noget ekstra interessant. Vi elsker vores hvide Lara hørservietter kombineret med dugen som vist nedenfor.

Skab nogle tydelige siddepladser ved bordet og hold varme tallerkner væk fra dit bord med dækkeservietter af hør. Disse 100% håndvævede og fantastisk smukke dækkeservietter kommer i et væld af forskellige fantastiske farver og er bløde at røre ved og samtidig stærke og robuste. Da de kan vaskes i maskine og tørres i tørretumbler, er de både den perfekte praktiske og samtidig flotte tilføjelse til dit bord, der samtidig beskytter det mod skade efter madspild. Til en lækker bordopsætning for to har vi brugt vores Terra dækkeserviet og stofservietter i latte og sådan skaber en baggrund  med bløde pasteller.

En anden fantastisk tilføjelse til dit bord, der er mindre formel end en dug men stadig skaber følelsen af noget særligt, er en bordløber. Disse bløde rene nuancer i hør til dit bord er en nem måde at få dine måltider til at føles mere festlige. Ud over vores bordløbere i forskellige fantastiske farvenuancer fås de i dæmpet grå, vintage-inspirerede striber eller neutrale farver. Du kan kombinere og bruge dem sammen med andre produkter fra vores overdådige udvalg af bordtekstiler. For en minimalistisk afslappet stil kan du kombinere vores Lara bordløbere i sølv med matchende servietter.

Forårsdekoration til påskebord

Sæt nogle friske forårsblomster på bordet og placer dem i en stor vase midt på bordet eller sæt dem i små krukker langs bordløberen. Hvis der er plads nok midt på bordet, kan en stor blomstrende gren være helt fantastisk at kigge på. Lav en rede af kviste og mos, tilføj nogle fjer og vagtelæg for at skabe en charmerende påskedekoration. Lys får altid en borddekoration til at føles helt magisk, så det er en god ide at tilføje nogle få lys i neutral hvid eller farver til at matche dugen. Hvis du ikke vil lave en rede, kan du bruge en af vores Jazz hørkurve til nogle malede æg eller chokoladeæg. De fås i tre farver og ser fantastiske ud med friskt brød eller påskeharer og kan også bruges til æggejagt!

Hvis du er interesseret i påskeklip og kreative aktiviteter, kan du med fordel besøge Kates Creative Space hvor du altid kan finde inspiration og ideer med alt fra at lave karsefolk til nemme chokoladereder. Vi ønsker dig et skønt forår og håber at I igen kan ses og få indhentet det tabte. 

Skriv en kommentar