7 almindelige misforståelser om hørlinned

Hos LinenMe kender vi virkelig hørlinned. De traditionelle metoder som vi bruger til at produere vores tekstiler er nedarvet gennem flere generationer i denne familievirksomhed. Og vi ved hvordan man får det bedste ud af den fantastiske hørplante og dens vidunderlige fibre. Men vi ved også, at der er nogle myter og misforståelser omkring hørlinned, der kan forvirre folk, når de skal vælge tekstiler til hjemmet.

Vil du gerne vide, hvorfor hørlinned er så godt et valg af tekstil i hjemmet? Her er 7 almindelige misforståelser om hør og hvorfor de ikke passer.

hørlinned tøj

1.Hørlinned er dyrt

Det er rigtigt, at der findes mange dyre hørtekstiler. Men det behøver faktisk ikke være så dyrt. Vores virksomhed er primært online, og det betyder, at vi kan tilbyde kvalitets hørprodukter til rimelige priser. Vores produkter produceres efter efterspørgsel og kan tilpasses dine individuelle behov, så du får fantastisk meget for pengene. Skræddersyede hørprodukter af højeste kvalitet til en brøkdel af prisen for skræddersyede produkter andre steder.

2. Det krøller

hørlinned stoffer

Det er faktisk rigtigt, men krøllerne er jo en del af charmen ved hørlinned. Krøllerne er noget at sætte pris på, og betyder, at du sagtens kan tage et par hørbukser med på ferie uden, at du behøver at bekymre dig om at skulle finde et strygejern. Dine bukser vil være krøllede, men det er meningen. Hvis du virkelig gerne holde stoffet helt glat til et syprojekt, så kan du klippe det på skrå, så det ikke krøller. Hørlinned er stilfuldt, nemt og enkelt.

3. Det er svært at vedligeholde

Det kunne ikke være mere forkert! Vores hørtekstiler kan vaskes i vaskemaskinen og tørretumbles. Hvis du køber forkrympede produkter, er der intet at bekymre sig om, så længe du følge producentens vaskeanvisninger. Hørlinned er holdbart og slidstærkt, og det bliver faktisk blødere for hver vask. Og på grund af de naturlige krøller (se ovenfor), så er der ingen grund til at bekymre sig om strygning.

4. Hør er for enkelt

stoffer hørlinned

Hør har helt sikkert en rustik charme, men det er meget mere end det. Det holder virkelig godt på farvestofferne, hvilket betyder, at du kan finde produkter i fantastiske farver og mønstre, der spænder fra stærke, klare citrusfarver til fine, afdæmpede nuancer. Vi har mere end 1000 forskellige hørstoffer, så du kan uden tvivl finde lige præcis det du mangler i din garderobe eller i dit hjem.

5. Det er kun til om sommeren

Hørlinned er et fantastisk stof til varmt vejr, da det er utroligt åndbart og svedtransporterende, hvilket får dig til at forblive tør og føle dig godt tilpas. Men det er også et godt valg om vinteren. På grund af dets temperaturregulerende egenskaber, vil produkter i hørlinned holde dig varm, når det er koldt, men du vil aldrig få det for varmt. For overgangen mellem årstiderne, kan du bruge plaider i hør og tørklæder i hør for at få varmen og strukturen uden det bliver for voldsomt.

6. Lavere trådtæthed betyder lavere kvalitet

Igen er dette forkert, forkert, forkert! Trådtæthed bruges ofte af bomuldsproducenter og forhandlere som et kvalitetsstempel – jo højere trådtæthed jo bedre kvalitet. Men dette gælder ikke for hørlinned. Fibrene i hørlinned er tykkere, og det betyder, at der helt automatisk vil være færre af dem i forhold til i bomuldsstof. Faktisk så er hørlinned ikke kun bedre, når det gælder kvalitet, holdbarhed og fornemmelse, men det er også bedre for miljøet. I en konkurrence, hør vs. bomuld, så vinder hør helt klart. 

7. Det er ikke blødt

sengetøj blødt hørlinned

Det er en misforståelse, at hørlinned ikke er lige så blødt som andre stoffer. Måske det gælder billigt hør af dårlig kvalitet, men hvis du køber dit produkt af en anerkendt forhandler, der bruger det bedste hør, så vil du forstå, hvor dejligt blødt hørlinned kan være. Stoffet bliver blødere for hver vask, så det bliver mere hyggeligt med tiden.

Hvis du har nogle spørgsmål om hør som for eksempel hvordan man vedligeholder det, hvilket man skal vælge, og hvordan man indretter sit hjem med dit, så kan du bare kontakte os. Vi kan hjælpe dig med at opdage de mange glæder ved dette dejlige stof.

Skriv en kommentar