Hvem er vi, og hvorfor elsker vi hvad vi laver?

Vi beder dig stole på vores produkter i hør og bruge dem derhjemme, og derfor tænkte vi, at du måske kunne tænke dig, at lære os lidt bedre at kende. Hvem er vi? LinenMe er skabt af Inga Lukauskiene, der er født i Litauen og elsker alt der har at gøre med hør. Faktisk så er hør vævet tæt sammen med Ingas familiehistorie.

Hendes mor arbejdede i en Sovjetisk linnedfabrik, og da Litauen blev uafhængigt, startede hendes forældre deres egen produktion af linned. Forretningen voksede sig større, og som helt ung hjalp Inga og hendes søster deres mor med marketing, mens et team af syersker arbejdede i deres stue.

Inga Lukauskiene - LinenMe

Hvem er vi?

Forretningen trives stadig, men Inga ville mere. Hun studerede boligindretning på KLC School of Design og besluttede sig for at starte sin egen onlineforretning, der solgte tekstiler og boligtilbehør. Og sådan kom LinenMe til verden (sammen med hendes to rigtige børn). Drevet af en passion for hørlinned og en stærk tro på dets magiske egenskaber, begyndte Inga med et par kasser med hørprodukter og udviklede salgsdelen af forretningen online, mens hun arbejdede på designs til nye produkter i sit hjem i London.

Hun overvandt de udfordringer en onlineforretning står overfor, og LinenMe blev hurtigt en af de førende forhandlere af linned og boligtilbehør. Faktisk så er hun blevet kaldt den ’ubestridte dronning af baltiske tekstiler”!

Nu designer, producerer og leverer vi et kæmpe udvalg af hørtekstiler fra sengetøj til tøj, viskestykker og håndklæder. Vi sælger til mere end 60 lande rundt omkring i verden fra vores litauenske produktionsenhed, og er stolte af at vores produkter er ”Made in Lithuania”. Vi har over 1000 forskellige slags hørlinned/stof på lager og bruger stort set hvert et stykke til vores hørlinnedprodukter lavet på bestilling/efter mål. Vores æstetik spejler Ingas designfavoritter: Scandi-chik med et hint af Italien.

Hvorfor elsker vi hvad vi laver?

Fordi vi er et lille firma og hvert et produkt er tjekket i hånden, så kan vi garantere, at når du handler hos os, så køber du kvalitet. Vores mange års erfaring og fortid med fint håndværk betyder at LinenMes produkter er smukke, holdbare og sidst men ikke mindst til at betale. Vores blanding af traditionelle metoder og banebrydende teknologi betyder at vi kan levere dine produkter lavet på bestilling inden for ganske få dage, så du ikke behøver at vente. Disse væve har været i Ingas familie i mange år og bruges stadig i dag til at producere vores tekstiler.

Linen weaving looms - LinenMe

Stof i hør - Hvem er vi - LinenMe

Jer, vores kunder, er det der får os til at stå op om morgenen. Vi vil gerne dele vores kærlighed til hør med jer, så I kan føle glæden ved køligt sengetøj i hør eller bløde, luksuriøse badehåndklæder i hør. Vi vil gerne have, at I bliver en del af vores historie, og at I kan væve jeres egne historier med vores linned og nyde vores produkter de næste mange år. 

Klik her og her for mere information om hør.