Gå til hovedindhold
august 21, 2019

Naturtekstiler er en af øjeblikkets største trends og linned er en af dem. Ikke bare tøj, men også tilbehør, såsom tasker af linned, lavet af naturlige tekstiler bliver mere og mere populære. En taske af linned er karakteriseret ved to ting - de er lette og har normalt et ret interessant design.

Linnedstof er blødt og det absorberer let farvestoffer. Det gør det nemt for designere at føre deres idéer ud i liver. Designet af taskerne i hør fra LinenMe er originalt. Og de er allesammen lavet af naturlige materialer - rent hør.  De er funktionelle såvel som smukke - prikken over i’et på dit sommeroutfit.

strandtaske - taske

En taske i hør: praktisk og trendy

At eje en taske i hør kan være praktisk. Du kan bruge din taske i hør til din bærbar, dine papirer, kosmetik og alt muligt andet som en kvinde normalt har i sin taske. Vores helt nye tasker af linneds design er enkelt men elegant. Du kan vælge mellem et stort udvalg af farver. Taskernes sider består af to lag stof og er alle foret med bomuld, hvilket gør, at de bevarer deres facon og beskytter indholdet.

Der er endnu flere fordele ved at bruge tasker i hør. Taskerne vejer næsten ingenting. De kan bruges både, når du shopper eller som indkøbsposer, da de ikke fylder særligt meget og er behagelige at have over skulderen. Skal du på stranden? Find din taske i hør frem og fyld den med et håndklæde i hør, en solcreme, og du så er du klar.

Farverige tasker i hør passer til stort set alt - fra jeans og et par sneakers til en kort sommerkjole og et par klipklapper. En taske i hør er den perfekte gave, da det er den nyeste trend.

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.