Minimalistisk stil med et maksimalistisk hjerte: Tøj i hør

For mange af os er ideen om en minimalistisk, forenklet capsule wardrobe meget tiltrækkende. Aldrig mere skal vi hektisk lede efter noget at tage på om morgenen, i stedet kan vi vælge et sæt tøj fra et smagfuldt og velvalgt udvalg. Men hvad nu hvis du elsker din minimalistiske garderobe, men stadig har et maksimalistisk hjerte? Tøj i hør er svaret.

Interiørtendenserne synes at bevæge sig væk fra de senere års hvide og afdæmpede farvepalette og omfavner i højere grad mønstre og stærke farver. Hvis du vil holde din garderobe enkel, men samtidig også vil tilføre den et hint af liv og varme, så kan du gøre det med et par stykker tøj og accessories i hør, der er nemme at bruge. Dette giver din stil en naturlig struktur og charme, mens det sætter lidt kulør på hverdagen, uden at det bliver for meget.

Vi har valgt disse små tilføjelser til din garderobe efter den overbevisning, at det at lave små ændringer i garderoben kan gøre en kæmpe forskel. Vi vil have tøj, som vi ikke behøver at tænke på. Tøj, som vi bare kan hoppe i og straks føle os godt tilpas. Tøj, der fungerer hele dagen: når vi følger børnene i skole, på arbejdet og om aftenen derhjemme. Når vi finder noget som vi elsker, så holder vi os til det. Men vi elsker også at lege med accessories og at introducere nye farver, når det alligevel bliver lidt kedeligt.

Så her er vores minimalistiske guide til at tilføje dine outfits nogle maksimalistiske farver:

Tøj i hør – tørklæde

hørtørklæde

Et kvalitetstørklæde i hør er din nye bedste ven. Det er perfekt til overgangen mellem årstiderne, når det er for varmt til frakker, men der alligevel er kulde i luften.

Vælg klare, varme nuancer, der passer til din hud og hårfarve. Hvis din hud har kølige undertoner, skal du gå efter blå og lilla nuancer. Hvis din huds undertoner derimod er varme, skal du gå efter, gule, okkerfarvede og orange nuancer. Ovenikøbet så tilføjer et smukt tørklæde i hør også dit outfit et pift af farve.

Hørtasker

hørtaske

Hvis du ikke er klar til at omfavne farverne 100%, så er en lækker taske i hør en nem måde at tilføje dit outfit lidt farve alligevel, uden at det bliver for meget. Tasken er praktisk såvel som smuk. Hørlinned kan vaskes i maskine og bliver kun blødere for hver vask. Tasken er en perfekt og afslappet måde at få ekstra farve ind i hverdagen.

Farvekombinationer som sennepsgul og lyserød, grå og blå, samt marineblå og bordeaux er en stilfuld måde at bruge klare farver på.

Tøj i hør – Hørkjoler

tøj i hør - hør kjoler

En let og enkel hørkjole er perfekt til sommervarmen, men den fungerer også godt sammen med flere lag i efteråret og foråret. Du kan tilføre din efterårsgarderobe et pift af farve ved at bruge en smuk akvamarin kjole i hør sammen med chunky grå cardigan, marineblå ankelsokker og et par praktiske sko.

Hørskjorter

tøj i hør - hørskjorte

En simpel og praktisk hørskjorte i en flot farve ser godt ud nede i nogle mørke bukser, dine yndlingsjeans eller en nederdel på arbejdet. Vi elsker denne kiwigrønne skjorte sammen med et par marineblå højtaljede bukser med brede ben og mørke sko med høje hæle, hvilket er et smart og interessant twist på den minimalistiske stil.

Og du kan gøre det samme i hjemmet. Er du ikke klar til at give slip på din skandinaviske minimalistiske indretning? Det er vi heller ikke. Men vi kunne sagtens fristes af nogle bløde puder i smukke juvelfarver, der kan skabe liv i en grå sofa, eller et tæppe i en frisk citrongul farve, der kan friske et træt soveværelse op.

Klik her for mere om minimalistisk livstil.