Gå til hovedindhold
oktober 5, 2019

Årstidernes skiften bringer mange ændringer med sig i alle hjem. Vi laver ændringer i vores garderobe, vores makeup og vigtigst af alt i vores indretning. Efteråret er allerede så småt i gang, så vi har besluttet at dele nogle idéer til din indretning her til efteråret. 

Naturlige tekstiler fylder meget i modeindustrien i øjeblikket, så vi har valgt dem som omdrejningspunkt for vores idéer.

Puder i neutrale farverPudebetræk - LinenMe Indretningsidéer

Puder er meget dekorative i ethvert værelse i ethvert hus. At matche puder i neutrale farver med en farverig sofa eller et farverigt tæppe fungerer godt om efteråret. Soveværelset, stuen og endda badeværelset - små og søde puder kan friske et hvert værelse op.

Idéer til din indretning: Mønstrede uldtæpperIndretning - plaider

Den nyeste trend inden for uldtæpper er mønstrede uldtæpper. Et mønstret tæppe kan let matches med ensfarvede omgivelser, så det passer perfekt til en klassisk og afslappet stue. Samtidig er de gode at putte sig i foran pejsen.

Kurve i hørIdéer til din indretning - hørkurv

Du må ikke glemme køkkenet - det trænger også til noget nyt tilbehør. Små ting kan gøre en stor forskel, og små kurve er perfekte til opbevaring af små ting som frugt, nødder og andet. Et godt opbevaringssted og en flot ting til dit køkken. Så bliver det ikke bedre.

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.