Gå til hovedindhold
december 10, 2018

Den lange, varme sommer føles måske langt væk, men heldigvis kan vi se frem til et endnu smukkere efterår end normalt takket være alt det solskin. Da bladene absorberer større koncentrationer af farvepigmenter under langvarigt solrigt vejr, får træerne nogle fantastiske røde, orange og gule farver. Buskene er allerede tunge med bær, hybenerne er modne, og vinden er begyndt at blæse visne blade henover fortove og haver. For at markere årets naturlige rytme, har vi fundet nogle smukke hørprodukter frem til at byde den nye årstid velkommen. Her kan du læse, hvordan du vælger hør i efterårets flotteste farver.

Røde hør nuancer

røde nuancer hør

Hvis du vil spejle ahorntræernes dybe røde farver og de rubinfarvede efterårsbær, skal du vælge hør fra den røde farvepalette. En stærk rød kan måske være lidt for meget til et helt sæt sengetøj, men den fungerer glimrende som en accentfarve. Tænk koralfarvede hørtasker eller et fedt halstørklæde i hør, der kan peppe din efterårsgarderobe op. Til bordet kunne du vælge en vintage-inspireret rødstribet bordløber i hør eller et sæt perfekt uperfekte kirsebærfarvede hørservietter.

Gul som solen

forklæde i hør

Når dagene nu bliver kortere, og vi ser mindre til solen, kan du tilføre hjemmet lidt ekstra solskin ved at bruge farver som gul og sennepsfarvet. Vores fine citrongule hørforklæde vil øjeblikkeligt lyse op og er perfekt til hyggelige bagestunder og madlavning. Gule puder er også flotte til grå eller marineblå møbler og vil tilføre et minimalistisk skandinavisk hjem lidt tiltrængt farve.

Energisk orange

orange hør

Efterhånden som bladene skifter farve fra rød til gul, ser man ofte et strålende orange syn, der både minder os om sommersolens varme, men også om flammerne i kaminen til vinter. Du kan også få disse brændende orange nuancer i dit eget hjem med et sæt af vores superabsorberende mandarinfarvede badehåndklæder i hør. De er perfekte til at sætte kulør på dit badeværelse eller gæsteværelse. Et uldtæppe i en smuk rustfarve er også hyggeligt hele efteråret og vinteren.

Hør i jordfarver og juvelfarver

rødt dynebetræk

Lad dig inspirere af jordfarver som brun, okker og grå, samt juvelfarver som lilla og bordeaux. Brun er meget moderne lige nu og skaber en dejlig rolig og jordnær følelse i et rum. Tænk afdæmpede brune tæpper i cashmereuld til din sofa, eller et lækkert sæt hørsengetøj i bordeaux, der skaber hygge i dit soveværelse. En stenvasket muldvarpegrå hørdug tilfører en let elegance til din borddækning og er inspireret af efterårets svampe, og farven på sandet på en vindblæst vinterstrand.

Uanset om din indretning er mere afdæmpet og klassisk eller vild og farverig, så kan du skabe struktur og dybde i din indretning ved at følge naturens rytme og tilføje nogle smukke efterårsfarver. Disse farver passer også glimrende sammen, da de supplerer og forbedrer hinanden. Det er tid til at komme i sving og gøre dit hjem ekstra hyggeligt.

For mere om indretning med hør og om at dække et smukt efterårsbord, kan du læse mere her.

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.