Hvad er dit yndlingsnattøj: pyjamas eller natskjorte?

I denne uge handler det om nattøj. Lige siden Marilyn Monroe sagde, at hun sov kun iført Chanel no. 5, har hvad vi sover i været et populært samtaleemne. Hvis du foretrækker at sove i mere end bare en duft, hvad vælger du så? En hyggelig og behagelig pyjamas? Eller en sød natskjorte?

Og så er der selvfølgelig morgenkåber. Nogle af os elsker at bevæge os rundt i huset iført en elegant kimono. De andre gør som The Dude og vælger en tykkere morgenkåbe (men selvfølgelig en mere stilfuld version, er jeg sikker på). Hvilken slags morgenkåbe er din favorit?

Når nu vi snakker om nattøj, så kan vi vise dig nogle af vores egne favoritter fra vores nattøjskollektion i 100% hør. Alt vores tøj er lavet af dygtige håndværkere ved hjælp af en kombination af gamle væve og ny teknologi. Hør er perfekt til dette overgangsvejr (på bare et par timer havde vi solskin, regn og hagl i London i går!), da det holder dig varm, men også forhindrer dig i at blive for varm, og fordi dets svedtransporterende egenskaber holder dig tør og ren hele natten.

Vores hør er af fantastisk kvalitet, hvilket betyder, at det føles dejlig blødt, sagtens kan vaskes og holder i årevis. Så du kan sove roligt ved tanken om, at lige meget om du vælger en pyjamas eller en natskjorte, så har vi noget for dig.

Ren og simpel pyjamas 

pyjamas hør

Hvis du er en pyjamaselsker, så er disse lækre sæt i hørlinned lige noget for dig. Løstsiddende men ikke for løse. De er behagelig, men stadig flatterende, afslappede, men definerede. Natbukserne har en snorelukning i taljen, så pasformen er helt rigtig, og overdelen har fine detaljer som perlemorsknapper og ærmerne. De findes i en række forskellige farver, og det giver dig mange valgmuligheder. For en lyksalig nattesøvn og stilfuld afslapning, skal du have fat i en af disse med det samme.

Blød og fin natskjorte

natskjorte

Vores superbløde natskjorte i hør er så fin til natten og perfekt til foråret/sommeren. Og til brunch. Og efter arbejde. Og i sofaen efter badet. Og til når du hygger med en plaid og en god bog. Vi er vilde med den enkle hals og den afslappede men stilfulde facon. Hvis du også får lyst til at have den på i løbet af dagen, så kan du bruge den med et par jeans eller leggings og style den som en skjortekjole. 

Den perfekte morgenkåbe i hør

badekåbe

For os komfortsøgende (og vi er mange) kan jagten på den perfekte morgenkåbe være frustrerende. Fra uelegante frottémorgenkåber til kunstfærdige kimonoer. Det kan være svært at finde en morgenkåbe som du vil ses i, når du smutter ned med skraldet eller når du skal lave brunch til en masse gæster.

Vores morgenkåber i hør er behagelige og tilpas tildækkende, uden at de er for kluntede. De kan bruges over et par joggingbukser og en t-shirt for et mere afslappet, men stilfuldt look, eller sammen med en pyjamas eller natskjorte for ekstra varme. Stoffet føles dejligt mod din hud, den har en flot pasform, og trekvartærmerne betyder, at du sagtens kan lave scrambled eggs eller holde dine kaffekop, uden at du skal være bange for at få noget på din morgenkåbe.

Vælg mellem fire forskellige nuancer og to længder afhængigt af, hvad du bedst kan lide. Lige meget hvad du vælger, bliver du glad for, at du gjorde det. En morgenkåbe i hør er også en fremragende gave til Mors Dag eller til en anden som fortjener lidt ekstra forkælelse og kærlighed.

Og nu hvor vi snakker om senge og søvn, så skal du ikke glemme at tjekke vores lækre udvalg af stenvasket sengetøj i hør. Vi tror på, at du kommer til at sove bedre og have det bedre, når du sover i vores luksuriøse hørlinned. Hvad elsker du at sove i?