Gå til hovedindhold
juni 3, 2022

På trods af drejningen mod et mere maksimalistisk design gennem de sidste par år kan vi ikke nægte, at vi stadig er helt vilde med neutrale farver. Og det er der mange og gode grunde til. Neutrale farver skaber en følelse af ro og luftighed. De lader også virkelig møbler og andre farvenuancer komme til deres ret og få opmærksomhed. Modsat nogle farvetrends går de aldrig af mode. Så vi er stolte over at kunne præsentere en ny kollektion af neutrale hjemmetekstiler i hør, der bringer elegance og en følelse af ro ind i dit liv.

De tre nye designs er alle fremstillet i tungt forvasket hør med en finish
med en enkel syning for at skabe det ultimative minimalistiske afslappede look.
Vi bruger hør af bedste kvalitet til vores produkter, hvilket betyder at de
holder i årevis og at de blot bliver flottere med tiden.

Stoffet kan vaskes i maskine og tørres i tørretumbler på lav varme, hvilket gør disse produkter både superpraktiske og fantastisk smukke. Forvaskningen tilføjer ekstra blødhed og forhindrer den i at krympe. Lad os tage et kig på vores nye kollektion med de lyse farver. Vi tror, at du bliver helt vild med den!

Naturligt Sildebensmønster

Det nye design med det diskrete sildebensmønster i en smuk naturlig nuance vil passe perfekt ind i enhver indretning. Vi har bordduge, servietter, viskestykker, pudebetræk og håndklæder i det naturlige sildebensdesign. Tilføj noget lækker elegance til dit spisebord, bring noget nyt liv til din sofa og pift dit badeværelse op.

Cremefarvet hør

Vores udvalg af produkter i cremefarvet hør inkluderer en række charmerende vintage-produkter med striber. Til kollektionen med cremefarvet neutrale hørprodukter har vi brugt blide grå-brune striber på en varm cremefarvet baggrund. Det nye design kan fås til bordduge i hør, pudebetræk og håndklæder. Vores store badehåndklæder egner sig også godt som strandhåndklæder, da de er lette, ekstremt absorberende og tørrer hurtigt. Hvert eneste produkt tilføjer en enkel og stadig stor skønhed til dit hjem.

Naturlig hør

Med en fantastisk smuk lys stribe på en neutral baggrund er kollektionen med naturlig hør den nemme løsning for en straks-makeover af din indretning. Borddugen får ethvert måltid til at føles specielt, mens puderne vil give din stue et løft og give den et helt nyt look. Og for at skabe en luksuriøs æstetik på badeværelset giver denne produktgruppe en luksusfølelse af spa til hylderne og håndklædeholderne. De er perfekte til et sæt af håndklæder til at byde gæster velkomne. Disse pudebetræk er perfekte sammen med hørgardiner i hvide eller naturlige farvenuancer. De kan også bruges sammen med hørplaider for at skabe ultimativ hygge og en hjemlig følelse.

Brug din kreativitet med de neutral farver!

Hvert eneste produkt i denne nye kollektion er fremstillet til at fungere perfekt sammen med andre produkter. Så du kan f.eks. kombinere en cremefarvet borddug i hør med nogle sildebensmønstrede naturlige servietter. Du kan kombinere og matche forskellige designs for at skabe et unikt og stadig sammenhængende look. Eller du kan kombinere produkter fra vores Lara-kollektion i creme eller naturlige farver for at skabe et diskret og anderledes look.

Du kan endda bruge vores
små håndklæder i køkkenet som viskestykker, hvilket giver alsidighed og
fleksibilitet med kun meget få produkter.

At tilføje nogle friske nye hørtekstiler vil straks få dit hjem til at føles friskere og smukkere. Hvem vidste, at det kunne være så nemt at give sit hjem en makeover?

Hos LinenMe har vi en
mission om at bringe bæredygtig skønhed ind i dit hjem. Her kan du læse mere om at
indrette med hør, og her kan du finde
inspiration til at indrette med minimalisme.

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.