Tøj til afslapning: Det bedste tøj i hør til at slappe af i

Hvis du som det første efter arbejde hopper i et par joggingbukser og hyggelige sokker, er dette indlæg lige noget for dig. Det er bare så skønt at lukke døren bag sig efter en lang dag, stresse af og bare bruge tid på at slappe af. Uanset om du går all-in på hyggen eller bare kan lide at slappe af i løstsiddende tøj, kan loungewear (a.k.a. tøj til afslapning) symbolisere tid til koble af og bare glemme hverdagens stress et øjeblik.

Måske elsker du en omgang hyggelig morgenmad i weekenden, eller du nyder måske at putte dig under et tæppe med nogle gode film og en kop te. Det er vigtigt at tage den lidt med ro en gang imellem, og selvom du kan slappe af derhjemme, er det afgørende at have det rigtige tøj på. 

Vi tror ikke at tøj til afslapning nødvendigvis behøver at betyde formløse leggins eller din mands aflagte træningstrøjer fra studietiden. Man kan sagtens have det behageligt i afslappet i tøj der samtidig ser godt ud, uanset om du slapper af på sofaen eller hygger med huslige sysler. Og hør er et glimrende valg af materiale, da det er nemt at vedligeholde og skaber en dejlig hjemlig følelse hvilket er selve meningen med loungewear.  Her er et par forslag hvis du er på udkig efter tøj af hør til at slappe af i. 

Pyjamas i hør

Tøj til afslapning

Sidste år kunne man se grænserne mellem nattøj og almindeligt hverdagstøj blive mere udvisket, da der var toppe og bukser der lignede nattøj på catwalken og i butikker overalt. Disse lækre pyjamasser er fine nok til at tilbringe en aften foran fjernsynet i og til at åbne døren når der kommer et overraskelsesbesøg uden at man bliver flov. Vi vil dog nok sætte grænse ved at have det på udenfor (når du kører dine børn i skole eller skal handle ind), men også kun lige. Disse pyjamasser er fremstillet i det reneste lækreste hør og vil give dig en sommer hvor du både ser godt ud og har det behageligt.

Djellaba-kjole i hørDjellaba-kjole i hør - LinenMe

Når du bare har fået nok af arbejdstøjet eller stive jeans, er djellabaen i hør perfekt at tage på og et musthave inden for loungeware. Baseret på traditionel nordafrikansk design er denne natkjole løs men ikke poset, den er elegant men ikke formel og superbehagelig. Den vil også være flot over en badedragt på stranden eller til et mindre formelt event over nogle drinks ved poolen på ferien. 

Tøj til afslapning: kjole i hørKjole i hør - LinenMe

Hvis du bare ikke kan skille dig af med dine gode gamle joggingbukser og den forvaskede t-shirt, kan du hoppe i en af disse hørkjoler for at skabe et mere stilfuldt look. Den er ideel til dem der foretrækker tyndt nattøj (eller bare Chanel No. 5 a la Marilyn!), en kjole der dækker dig til og samtidig ser flot ud.

Bukser i hør

Disse bukser er bløde og afslappede og dermed det helt rigtige når man trænger til at slappe af derhjemme, men også når man vil se godt ud i hverdagen. De er nemme at pifte lidt op og lige så nemme at bruge når man læser en god bog og nyder en kop varm kakao, så vælg en farve der passer til de andre ting i din garderobe så du kan kombinere den med det hele. 

Og her er et par accessoires og andre ting som vi ikke kan lade være med at vise, da de giver en total afslappet stil og bekvemmelighed:

  • Uldplaid (fordi selv sommeraftener kan blive kølige)
  • Denne bog med inspiration til indretning eller denne bog om sund og lækker ernæring
  • En pragtfuld stentøjs-kaffekop som holder
  • Nogle små tykke bivokslys der skaber en rigtig hyggelig aften
  • Disse hyggelige sengestrømper af alpakauld for glade fødder

Loungewear

(Billedet er taget fra perilla.co.uk)

Skriv en kommentar