Smukke nye hørfarver til forår/sommer

Da vores liv har ændret sig dramatisk over det sidste år, har vi lagt mærke til at folk er blevet mindre modebevidste og mere interesserede i at have det godt og behageligt. Vi arbejder hjemmefra, vi er sammen med vores børn og går ture med vores venner når vi kan – alle disse aktiviteter har fået os til at stille stiletterne og trække i afslappet joggingtøj eller kjoler, der er lige til at tage på. Det har vi også gjort i årevis hos LinenMe.

Vores tøj er designet til at du skal føle dig lækker, se fantastisk ud og gøre livet nemmere for dig. Det er fremstillet af bæredygtig hør, der giver dig meget for pengene med den lange holdbarhed, og det er også blødt at røre ved, svævende elegant og superenkelt at bruge.

Til årets forår/sommer er vi glade for at kunne præsentere nogle smukke nye farver i vores skønne udvalg af hørtøj. Fra retro gingham over støvet pink til jordnuancer af grøn er hvert eneste stykke tøj nøje designet til at vise dig fra din bedste side, tidløst og alsidigt anvendeligt, så du kan få så meget ud af det som muligt. Med rene linjer og charmerende detaljer giver disse nye tilføjelser til vores linje af hørkjoler behag, farver og tilføjer en enkel stil til din garderobe. Vores hørkjoler kan maskinvaskes og tumbletørres hvilket gør det nemt at vaske og vedligeholde dem i det daglige. Takket være hørs naturlige kropsregulerende og fugtabsorberende egenskaber er de også perfekte til sommerferien.

Hvilken farve vælger du?

Naturlig inspireret Sofie tunika i grønne nuancer

Vores smukke Sofie tunika kan bruges sammen med alt og er en kjole man bare altid kan have på. Afslappet, men smart taljeret og plisseret foran og med samlede arme er den perfekt til skovture om sommeren, rejser (kan du huske, hvordan det var at rejse?), en frokost med venner og møder over Zoom. Vi styler vores tunnika med Birkis-sko og en stor hat om sommeren og med leggins og lækkert strik når vejret er koldt.

Nu kan du få Sofie tunikaen i fem nye farver: Balsamgrøn, stenblå, mosgrøn, stærk rosa (se billedet nedenfor) og æggeskalsblå. Vi har brugt en afdæmpet farvepalette inspireret af naturen, dvs. farver der er super at bruge med et væld af andre farver, så du kan få det maksimale ud af din nye kjole.

Melangevævet Nida tunika

Inspireret af den traditionelle djelleba-kjole har vores Nida tunika flotte vidde ærmer, og V-udskæringen ved halsen giver den det smukkeste feminine touch. Længden går til lige under knæet er den flot og nem at bruge, uanset om du bruger den over en badedragt eller skal en tur på markedet. De små folder i siden giver den dejlige bevægelser og lader den svæve når du går, og melangevævningen tilføjer struktur til den smukke mosgrønne farve.

Den bliver nemt din nye yndlingssommerkjole – du kommer til at spørge dig selv, hvordan du nogensinde har kunne klare dig uden! Tjek vores andre styles i denne fantastiske mosgrønne farve.

Superlækkert Gingham

Der er noget helt gennemført sødt ved gingham. Og I år ser vi det bare overalt. Vi har taget den vintage charme og nostalgiske følelse til os ved dette simple mønster og har gjort det moderne. Uanset om du vælger en glat Paula skjortekjole i hør i monkrom havblå og hvis gingham eller vores blå Adel kan du tilføje din sommergarderobe noget lækkert retro – og mere end det. Vores gingham-mønstre kan også fås i sort og hvid, så du kan finde den helt perfekte nuance.

Forkæl dig selv med en masse farver og behagelig komfort og lad os se frem til en dejlig solrig sommer.

Skriv en kommentar

Markeret med: