Skab det Smukkeste Påskebord med Vores Nye Farve

For mange af os betyder påske fejring af en højtid og at mødes med venner og bekendte. Voksne børn kommer hjem, de mindre børn går på æggejagt, og man mødes med venner over en god påskefrokost. Det er tid til at tage blomster med indenfor, at udsmykke huset med de søde små æg og at lave hjemmelavede fugleredder. Det er nu tiden til at lade nyt liv komme ind i sit liv og mærke livet i naturen. Og det er nu tiden til at skabe smukke påskeborde, der vil få ethvert måltid til at føles specielt.

Hørdug i mørkegrøn, forvasket, Rhomb

Ligesom påsken er en kristen højtid, markerer jøder påsken med højtiden Pesach. Hinduister markerer guden Ramas fødselsdag med Rama navani. Sikherne fejrer høstens komme med Vaisakhi, og d. 2. maj markerer muslimer højtiderne Isrá og Mi´raj. Uanset din religion– eller hvis du slet ikke fejrer religiøse højtider – er forårets ankomst og det forestående varmere vejr altid en god grund til at mødes med nære og kære omkring et bord med god mad og hyggeligt selskab.

Det er også derfor, at vi er spædte på at lancere en ny farve i vores udvalg af bordtekstiler. Vores mint borddug, servietter og bordløber i hør er perfekte til din påskesammenkomst. Det er en charmerende pastelfarve, der tilføjer dit bord noget farve. Designet tilføjer en diskret kant uden at stjæle rampelyset.

Borddug i hør, mint, Chevron
Borddug i hør, mint, Chevron
Serviet i hør, mint, Chevron
Hørbordløber, mint, Chevron

Hør er ikke bare stilfuldt og klassisk, men det er også et praktisk valg. Vores bordhør kan vaskes i maskine og kan tørretumbles.  Så du skal ikke bekymre dig om at spilde mad og drikke.  Hør har en naturlig modstandsdygtighed over for pletter og snavs og er både ekstremt absorberende og tørrer hurtigt. Hør af bedste kvalitet føles blødt og behageligt, hvilket gør det til et fremragende valg til servietter og bordduge. Det er også et mere bæredygtigt valg takket være stoffets slidstyrke og biologiske nedbrydelighed og de færre påkrævede ressourcer i produktionsprocessen.

Tips til at skabe et hyggeligt påskebord

  • Brug pasteller og forårsnuancer for at skabe en følelse af friskhed
  • Vælg hør af den bedste kvalitet der vil tilføje spisestuen en følelse af luksus
  • På smukkeste vis kan du kombinere borddugen eller bordløberen med matchende hørservietter for et sammenhængende look
  • Tilføj forårsblomster i små krukker eller brug store blomstrende grene, hvis dit bord er stort nok
  • Tænd stearinlys for at skabe en fantastisk atmosfære på ingen tid
  • Mal æg og læg dem i reder fremstillet af grene, mos og fjer som du finder udenfor
  • Du kan udhule grøntsager og fylde det med blomster for at skabe en luksuriøs borddekoration (Se et smukt eksempel her)
  • Stil små skåle med chokoladeæg rundt omkring på bordene, så I har lidt lækkert til et mellemmåltid i ny og næ)
  • Bind et bånd i pastelfarver om dine hørservietter og tilføj en kvist, så det ligner en påskelilje
Dug i hør, sølv, Lara

Tag et kig på vores Chevron hørkollektion til bordet

Vores lækre bordkollektion i hør har ud over sort og naturlige cremenuancer også mint at vælge mellem. Vi elsker de lysere naturlige nuancer til sommerbordet. Det passer fantastisk sammen med nogle friskere farver fra vores andre kollektioner som f.eks. et par rosa servietter kombineret med en borddug i naturlig Chevron. Eller prøv vores en mint bordløber med naturlige servietter for et stilfuldt look i forskellige stilretninger.

Borddug i hør, natural cream, Chevron
Borddug i hør, natural cream, Chevron
Serviet i hør, natural, Chevron

Vores hørprodukter i sort Chevron  tilføjer middagsbordet noget dramatisk og kan bruges som eyecatcher I et rum med minimalistisk stil. Alene står de også fantastiskt og lader derigennem fokus være på opdækningen og borddekorationen.

Borddug i hør, sort, Chevron
Serviet i hør, sort, Chevron
Borddug i hør, sort, Chevron

Men vi synes, at en smuk mint-nuance med matchende servietter er det bedste valg til dit påskebord. Og det vil se fantastisk ud mange år ude i fremtiden, takket være hørstoffets store kvalitet og lange levetid.

Borddug i hør, mint, Chevron

Uanset hvordan du tilbringer påsken, håber vi at du vil nyde foråret og følelsen af tilbagevendende energi. Tag et kig på vores opslag påske  for mere inspiration. .

Skriv en kommentar