Sig ja til “Produktion af tekstiler pr. bestilling”!

Som del af vores klimaforpligtelser med at være så miljøvenlige som overhovedet muligt, laver vi alle produkter pr. bestilling. Det betyder tidløst elegante stilfulde produkter og mindre spild. Vi følger ikke hurtige modetrends og fokuserer i stedet på produkter med et fantastisk snit og et smart design som holder i årevis. Du finder ikke stakkevis af gamle varer eller hylder fulde af ubrugte hurtige trends. I stedet fremstiller vores dygtige designere, tilskærere og syersker dit ønskede produkt når du bestiller det.

Mig, min mor og min søster

Hvordan gør det en forskel at bestille noget?

Det er meget enkelt – vi producerer kun ting som vi med sikkerhed kan sælge. Når du bestiller noget (eller en forhandler afgiver en bestilling), arbejder vores medarbejdere for at sikre at du får dit hørprodukt så hurtigt som muligt. Denne arbejdsmetode sikrer at der ikke oparbejdes et lager, og dermed kommer der ingen spild.

For at give dig en fornemmelse af problemet sendes omkring 85% af tekstiler i USA på lossepladsen. Globalt smider vi samlet set omkring 92 millioner tons tekstiler ud hvert år. Og det forventes at stige til 132 millioner tons i næste årti. Så både den enorme mængde ressourcer der bruges på at producere dette tøj samt den deraf følgende enorme mængde affald er dybt bekymrende.

Og at genbruge tekstiler er heller ikke en perfekt løsning. Forskningen viser at kun 12% af tekstilstoffer faktisk ender med at blive genbrugt. Det er ofte fordi at stoffet måske er syntetisk eller indeholder elementer som ikke kan genbruges. Enhver form for farvning skal også fjernet, før stoffet kan genbruges. Tøj eller hjemmetekstiler fremstillet af stoffer i dårlig kvalitet (hvilket udgør langt størstedelen af vores tekstiler) holder ikke længe og har kun meget begrænsede chancer for at kunne genbruges.

Gør bestillinger til et etisk, ansvarligt og bæredygtigt alternativ til vores nuværende afhængighed med hurtige modetrends. Prøv at tænke over den store forskel det kunne gøre hvis alle brands arbejdede med produktion pr. bestilling ligesom os!

Superteamet, der laver hvert produkt, du køber, i hånden

Det får du med et produkt fra LinenMe

Vi er stolte af vores produkter, og de er elsket højt over hele verden. Her er grundene:

 • Topkvalitet, europæisk certificeret hør
 • Flatterende klassisk mode og hjemmetekstiler med en moderne twist af høj kvalitet
 • 3 generationers erfaring i at arbejde med hør
 •  En kombination af klassisk håndværk og moderne teknologi
 •  Smukt fremstillede produkter der vil holde i mange år
 • Tidløs elegant stil, fantastiske farver og former
 •  Bevidstheden om at du ikke bidrager til at skabe mere affald
 • Vi er en lille familieejet virksomhed der har vores kunder og medarbejdere i centrum for alle vores aktiviteter
 • Nye designs og innovative produkter der kan bruges mange år frem
 • De fleste produkter er fremstillet af superblødt forvasket hør
 • Produkterne kan give i arv til de næste generationer

Hvis du går op i og bekymrer dig om vores klode, er det vigtigt at være bevidst om sit forbrug! Det gør virkelig en forskel at købe hos os. Læs her mere om, hvorfor hør er et bæredygtigt stof.

Skriv en kommentar