Se vores fantastiske udvalg af herretøj i hør!

LinenMe har opbygget et globalt ry med vores unikke hjemmetekstiler og fantastiske tøj, men indtil nu har vi kun fokuseret på tøj til kvinder. Men det ændrer sig her til foråret. Vi er meget stolte over at lancere vores kollektion af herretøj i hør og at kunne give muligheden for og glæden over at bære hør til mange flere mennesker. Sommertøj i hør til mænd? Ja tak!

Fremstillet til let afslappet brug men også smart og stilfuldt nok til kontorbrug eller et møde er hvert eneste stykke tøj fremstillet af 100% ren europæisk hør. Vores produktions- og designteam har skabt en fantastisk basiskollektion med et smukt udvalg af shorts og bluser i en bred række af farver og mønstre. Før vi viser dig noget af kollektionen, giver vi dig nogle hemmelige tips og hints til, hvorfor hør er så godt et valg til sommertøj.

Hvorfor hør til sommer?

  • Hør hjælper naturligt med at regulere kroppens temperatur og holder dig dermed behageligt kølig i varmt vejr
  • Det er også fugtabsorberende. Det fjerner sved fra huden og tørrer hurtigt
  • Hør er hyperallergenisk og god til selv de mest sensitive hudtyper
  • Det er også et bæredygtigt valg, da det kræver færre ressourcer end bomuld
  • Det har charmerende krøller hvilket giver et afslappet sommerligt look
  • Hør af god kvalitet er rigtig pænt til kontorbrug, men har også en friskhed der er perfekt til frokostmøder om sommeren og drinks om aftenen
  • Hør er nemt at vedligeholde og pleje, da hørtøj kan vaskes i maskine og tørres i tørretumbler

Tag et kig på vores herreshorts

Hvis du har været frustreret over at det er svært at finde ordentlige herreshorts, kan du nu ånde lettet op. Vores shorts er både klassiske og trendy og fås i tre neutrale farver. Og de er nemme at kombinere med en hel række bluser. De giver en slank og lækker silhuet og skikkelse, og de går til lige over knæet.

De er perfekte til pauser i storbyen, skønne dage ved stranden og til ferieture så disse shorts er dit førstevalg de næste mange år. De skal bare foldes eller rulles sammen i din rejsetaske, og så skal du ellers bare se, hvor vejen fører dig hen.

Lad vores naturfarvede shorts til mænd blive stylet sammen med en lækker t-shirt, og så er du ellers klar – lige fra kaffe med venner til middagsaftaler ude i byen. Hvis du ønsker en lidt underspillet farve, kan du vælge et par shorts i søblå. Og hvide shorts for et tidløst elegant look.

Du behøver kun disse bluser til sommer

En hørbluse med et godt snit i god kvalitet er et absolut musthave for enhver garderobe. Vores udvalg af afslappede herreshorts i hør med et fantastisk snit kan fås i seks forskellige farver så der er noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

Legende let tager de dig fra arbejde til fritid, og vores lyserøde skjorte med medium striber tilføjer præcis den rette mængde diskret farve. Kombiner den med et par jeans eller hørshorts for et cool og sammenhængende look. Hold dig altid lækkert kølig på arbejdet i varmt vejr med vores hørskjorte med blå Pinstripe. Eller gå på opdagelse i noget nyt med vores lette og superbehagelige hørshorts i den evige klassiske farve hvid.

Uanset hvor du rejser hen og hvor travlt du har det i hverdagen, vil vores shorts holde dig behageligt kølig og altid lade dig se godt ud. Det rette tøj giver selvtillid, hjælper dig med at give et godt førstehåndsindtryk og kan bruges hele dagen. Nyd et tøjstykke fra vores kollektion og nyd, hvordan det lader dig stråle til gode billige priser.

Har du allerede bestilt billet? Har du pakket solcreme, strandhåndklæde samt hørshorts og bluser? Så er du dækket ind til sommeren.

Skriv en kommentar