Se det nye tøj som du vil elske her i foråret, til sommer og senere

Hvis du blot ligner os lidt, drømmer du om sol på himlen og varme dage udendørs. Og om løse lette kjoler og elegante tørklæder til køligere aftener. Gør din garderobe klar til forår og sommer med det lækre nye hørtøj i vores sortiment.

Hør er perfekt til varmere klima da det hjælper med at regulere kropstemperaturen og fjerne fugten fra din hud. Det betyder at du altid vil have en kølig og lækker frisk fornemmelse omkring dig. Lige nu er dette tøj højeste mpde og essensen af ferie- og sommertøj: Superstilfuldt og ekstremt behageligt.

Ella kjole

Inspireret af blå skyer og blide sommerbriser går vores Ella-kjole til lige over knæene og skaber et sødt og samtidigt lækkert look. Den har vidde ærme og en sød krave for at lade den adskille sig fra en simpel tunika til din næste yndlingssommerkjole. Kombiner den med sandaler i varmt vejr eller brug den sammen med strømpebukser og støvler til de efterårs- og forårsdage der hverken er varme eller kolde. Denne søde kjole kan fås i enkle farver og striber.

Nicolle kjole

Som kombination af det superstilfulde med en afslappet tunika tager vores Nicolle kjole dig uden problemer fra dag til nat, uanset vejret. Den fås i enkle striber og charmerende ternede mønstre. Afslappet men alligevel fremstillet efter præcise mål bør du tilføje denne til din ønskeliste til sommeren.

Toppe og bluser

Vi har skabt smukke toppe og bluser af hør til enhver garderobe og til enhver lejlighed. Vores alsidige designs kan bruges alene eller piftes op til særlige lejligheder, og de er alle som en fremstillet af superblød hør. Al tøjet er håndfremstillet, så du altid er sikker på at få den bedste kvalitet uden nogle former for spildte materialer.

Tag et kig på disse fantastiske nye nyheder:

  • Prøv vores Luisa top for en let og svævende følelse.
  • Vores minimalistiske Alice tank ser fantastisk ud med en blazer for et sammenhængende look eller alene med et par cowboybukser eller shorts.
  • Vores Isabella bluse kombinerer alt det smukke ved en enkel t-shirt og ophøjer den med den fine hør.
  • Hvis du har lyst til lidt farver, kan du vælge Nora toppen i rød med halvlange ærmer hvis du ønsker at dække dine arme lidt mere.
  • Luna toppen har en charmerende v-hals og fantastiske bløde farver, hvilket gør den perfekt til både arbejde og fritid.
  • Vælg Amelia blusen for en sød bluse med spaghettistropper.

Emma bukser og shorts

Kommer meget snart! Disse løse og behagelige hørbukser og shorts er alt hvad du behøver til en sommer fuld af eventyr og masser af hygge.

Hold dig varm på kolde aftener

Lad os bare indse det, I de fleste lande er sommeren ikke en lang hedebølge. Der er masser af kølige dage og kølige aftener hvor en jakke eller et tørklæde kan gøre hele forskellen. Vores Paolo jakker er perfekte til at tage over t-shirten og dine shorts. Og vores Garza tørklæder i hør holder dig varm uden at være for varme.

Vi har tilføjet seks skønne nye farver til dette forår/denne sommer, fra frisk pink over grønblå nuancer til blid lyslilla og lyseblå. Vælg et større tørklæde med frynser eller en mindre størrelse der kan pifte ethvert outfit op.

Pift din sommergarderobe op eller bliv klar til en forsmag på sommerferien med noget lækkert hørtøj der vil holde i mange år og vil tilføje din stil tidløs elegance.

Skriv en kommentar