Sådan vælger du de håndklæder til dit gæstebadeværelse

Det kan være meget arbejde at have overnattende gæster på besøg, især hvis de er sådan nogle der dømmer dig på din gæstfrihed. At sørge for, at alt er perfekt – fra sengetøj til håndklæder og sutsko kan tage lang tid.

For at aflaste dig lidt, har vi samlet et par råd til hvordan du kan vælge de perfekte håndklæder til dine fremtidige gæster.

Håndklæder - LinenMe

  • Vælg et i hver størrelse. Nogle mennesker elsker et stort badehåndklæde, mens andre ikke kan fordrage dem. Hvis du vil have håndklæder, der passer til alle dine gæster, så kan du give dem en bunke med håndklæder i alle størrelser – et stort håndklæde, et medium og et lille håndklæde til ansigtet.
  • Sørg for, at dine håndklæder er samme farve og størrelse. Hvis du har mere end en gæst på besøg, så er du nødt til at behandle alle lige og ikke fornærme dem ved at give dem et håndklæde der er halvt så stort som en andens.
  • Vælg håndklæder i forskellige materialer. Selvom bomuldshåndklæder og huckabackvævede hørhåndklæder er perfekte for de fleste, så kan det være en god idé at tilbyde dine gæster både et bomuldshåndklæde, et i hør, og et allergivenligt et og selv lade dem vælge.
  • Lad vær med at overdrive. Selvom vi foreslår at du selv lader dine gæster vælger, så betyder det ikke, at du skal købe alle typer gæstehåndklæder der findes og fylde dit gæstebadeværelse med dem. Så længe du holder det pænt og enkelt, så vil dine gæster sætte pris på, at du tager dig så godt af dem.

Skriv en kommentar