Sådan bringer du smukt efteråret ind i dit hjem

Det er ved at være den tid på året, hvor vi begynder at være mere indenfor end udenfor. Mens mange af os længes efter sommerens varme og havens lyse farver, kan efterårets skønhed være helt fantastisk. I takt med at træernes blade får røde og orange nuancer og markerne bliver mørkebrune, er det så meget at fejre ved den nye årstid. Når sommeren går på hæld, er det skønt at friske sit hjem op med nogle varme skønne plaider og tilføje nogle efterårsfarver i tekstilerne som bløde hørpuder og luksuriøst nyt sengetøj.

Hvis du tror at hør er et sommerstof, kan du godt glæde dig til en overraskelse. Takket være stoffets naturlige temperaturregulerende egenskaber er det det helt perfekte stof til både efterår og forår og giver dig både varme og stor komfort på samme tid, selv i de koldeste måneder. Det er også derfor at nu er det perfekte tidspunkt til at vise dig vores nye sengetøj af hør i fantastiske efterårsfarver til dit hjem.

Med dette i tankerne er vi glade for at kunne vise dig vores nye sengetøj i efterårsfarver, alle fremstillet af superblødt forvasket og stenvasket rent hør og skabt til at give dig den bedste søvn man kan få. Vi er sikre på at du vil elske denne farvepalette inspireret af nuancerne og farverne omkring os i naturen.

Balsam-grøn

Det reflekterer vinterbuskes og is-søernes dybe grønne nuancer, så vores balsam-grønne hørsengetøj er en fantastisk smuk tilføjelse til dit soveværelse. Det skaber en afslappet stemning med sin beroligende nuance der vil bringe dig til en dyb skovsø eller bjergsø i dine drømme.

Rødlig orange

Orange og stærke røde nuancer er farver der kendetegner efterår. Vi har indfanget denne nuance der skaber en varm men samtidig underspillet følelse. Kombineret med støvede pink eller mørkeblå nuancer bringer det farver ind i soveværelset på en elegant måde.

Grå

Mørke skyer, regnvåde småsten og varme efterårsfrakker – vi har taget alle disse nuancer af grå og forvandlet dem til iøjefaldende sengetøj. Lav et stilfuldt statement med grå som den primære farve og blød den så op med nogle pudebetræk i hør i offwhite eller pink. 

Taupe

Hvis du ønsker noget mindre dramatisk end grå men med den samme beroligende følelse, skal du bare prøve vores mørk-rosa stenvaskede sengetøj. Det er den perfekte nuance til det minimalistiske soveværelse, der forener tekstur og farve uden at dominere hele rummet med sin farve. Det fungerer fantastisk godt sammen med mørke nuancer af grå, lyse grønne farvenuancer og hvid.

Spa-grøn

Med dens lysgrønne nuance og luksuriøse grønne tekstur tilføjer vores spa-grønne hørsengetøj i dit hjem noget charme og en frisk farve. Lad den kombinere med en koksgrå plaid eller nogle sennepsgule eller turkise puder for at skabe en atmosfære der både er frisk og beroligende.

Hvorfor vælge hør?

Uanset hvilken farve du vælger, vil du have det behageligt og ikke for varmt takket være hørs fantastiske evne til at fjern fugt fra huden og til at regulere din kropstemperatur. Hør er også godt for mennesker med følsom hud, da det er hypoallergenisk og antimikrobielt. Hele familien kan nyde den enkle glæde ved at sove i hørsengetøj, og dit soveværelse vil hele året være superstilfuldt. Vores stenvaskede sengetøj af ren hør bliver bare bedre og bedre for hver vask – mere blødt og mere smidigt. Hvis du elsker naturlige krøller, er der ingen grund til at stryge det, og det kan tørres i tørretumbler. Hvilket gør det til en nem løsning for travle husholdninger.

Du kan trygt gå efterår og vinter i møde, velvidende at det allerbedste sengetøj venter på dig efter hver eneste dag. Og hver eneste morgen vågner du op frisk og glad og er klar til alt, hvad dagen har at byde på.

Skriv en kommentar