Sådan bliver du bæredygtig til forår / sommer

Du ved måske allerede at hør er et bæredygtigt miljøvenligt materiale. Grøn er en stor trendfarve inden for indretning og mode i foråret / sommeren. Her er et par stykker af vores fantastiske produkter i en mangfoldig række af farver til at hjælpe dig med at blive mere bæredygtig til forår.

Hos LinenMe vi er stolte over at gøre vores for i fællesskab at beskytte planeten. Men i dette indlæg slår vi også et slag for bæredygtigheden på en anden måde. Vi fejrer skønheden ved denne alsidige farve, fra jordtoner til de fineste pastel-afskygninger.

Bliv bæredygtig til forår – Hørkjole

Hørkjole og hørtunika - LinenMe

Vores Fausta-kjole er flot, frisk og sprudlende og kan fås i denne lækre kiwigrønne farve. Med flot V-hals og klokkeformede ærmer der dækker overarmene, men lader håndleddene være fri, har denne kjole en enkel form ligesom en tunika. Brug den uden andet tøj om sommeren med træsko (vi elsker de hindbærfarvede med kig til tæerne) eller sandaler. Man kan også kombiner den med strømpebukser og en lækker striktrøje i de mere kølige måneder.

Denne plaid i hør

Mynte-farvet waffle hør plaid - bæredygtig til forår

Vores plaider i hør har længe været favoritter takket være deres enorme blødhed og holdbarhed. Uanset om det skal ligge over en seng eller draperes omkring skuldrene på en kølig sommeraften, vil denne plaid af hør holde dig varm hele året rundt. Vaffelmønstret giver den skønne plaid struktur og dybde på en underspillet måde, hvilket gør den perfekt til både minimalistisk indretning eller i et rum fuld af farver. Denne plaid ser fantastisk ud med vores stenvaskede dynebetræk og pudebetræk i dybrosa hør.

Dette sengelinned

Grønt sengelinned - LinenMe

Hvis du kan lide afdæmpede nuancer af jordgrøn, er vores stenvaskede sengesæt i spagrøn måske lige det du er på udkig efter. Ligesom med alle vores sengesæt, vil dette hørstof give dig n bedre chance for at få kvalitetssøvn. Det kan også vaskes i maskine, og med stoffets naturlige krøller behøver det ikke strygning. Denne farve passer godt til grå og naturlige toner og vil se helt fantastisk ud ved siden af dette helt unikke botaniske tapet. 

Disse lækre badehåndklæder i hør

Badehåndklæder i hør - LinenMe

Disse lækre badehåndklæder i hør kan fås i en lækker afskygning af balsam grøn. De har et lækkert vaffelmønster som ikke bare ser flot ud men også hjælper med at forhøje absorberingsevnen hvilket gør dem til et stilfuldt alternativ til de sædvanlige bomuldshåndklæder. Den grønne farve vil se fantastisk ud i et hvidt rum og med lyngfarver og bløde syrenfarver.

Forklæde i hør

Forklæde - LinenMe

Vi elsker dette Lara forklæde i hør. Det er en perfekt måde at få farven grøn ind i dit køkken på uden at skulle lave noget om. Det kan maskinvaskes og er både stærkt og blødt, da vores bløde forklæder i hør vil arbejde lige så hårdt som du gør i køkkenet og tilføjer stil der er Instagram værdig, hvis du kan lide at dele ud af din bagning!

Disse servietter i hørServietter - LinenMe

Som alle vores langtidsholdbare produkter i hør er disse servietter fremstillet af ren hør af højeste kvalitet. De er dejlige at røre ved, og den blide aloegrønne farve er en dejlig måde at tilføje nogle diskrete farver til dit bord eller til skovturen om sommeren. 

Når du har brugt dem, kan du bare smide dem i vaskemaskinen. De vil sågar blive flottere for hver vask. Vi kan også tilbyde en matchende borddug af hør, eller du kan sætte disse servietter sammen med denne stribede bordløber for at skabe en kontrast. 

Som du kan se, er udvalget af grønne farver og grønne afskygninger kæmpestort, hvilket betyder ar der er noget for enhver smag. Andre måder at få mere grøn farve ind i dit hjem på er at tilføje en masse planter (vi elsker sukkulenter), hænge et botanisk print op eller male dine vægge i denne lækre nuance af avocadogrøn (Ikke for sarte sjæle!).