Ren hygge med uldplaids i nye farver, som du vil elske

Har du bemærket at vejret er begyndt at blive lidt køligere? Eller at bladene på træerne er begyndt at få brune nuancer? I takt med at sommeren går på hæld, begynder vi at tænke på det kommende efterår. Og det betyder for de fleste en masse hygge og nye indretningsmuligheder af vores hjem i og med at vi bruger mere og mere tid indendørs.

I efteråret kommer der spektakulære røde, orange og brune farver i naturen ligesom der kommer duggede spindelvæv og morgener med tåge. Der er noget helt særligt over denne årstid, lige fra de saftige frugter i træerne til bladene der knaser under ens sko. Det er også derfor at vi elsker at have bløde, hyggelige tekstiler ind i soveværelset og stuen. Der er ingen nemmere måde at få nyt lys og varme end med en plaid. Slynget over sofaen eller oven på sengen kan en plaid skabe et frisk look og maksimere hyggen i hele hjemmet.

For at hjælpe dig med at få din indretning til at føles super-behagelig og se helt fantastisk stilfuld ud, kan du vælge en uldplaid i komplementærfarver der passer til dine møbler og vægfarver. Det kunne været en mønstret plaid der indeholder en af de toneangivende nuancer i værelset, men også giver et frisk farvepust og teksturer. Vores Marta merino uldplaider er superbløde og hyggelige, men stadig lette så de passer perfekt til efteråret. Og den kan nu fås i en luksuriøs sort og rød farve.

Hvis du kan lide at blande stærke farver og elsker kontrastfarver, kan du vælge en plaid i en lys farve der vil tilføje rummet noget ”wow”-faktor. Måske en stærk fuchsia-pink til neutrale grå vægge eller grøn for en forfriskende kontrast. 

For et mere afslappet roligt look elsker vi et lag af stoffer i dæmpede farvetoner. Mange nuancer af off-hvid og bløde gråtoner kan se fantastiske ud, og en uldplaid kan tilføje en farvenuance eller styrke den minimalistiske pallette.

En uldplaid er en god måde at skjule en udtjent og slidt sofa i stedet for at man skal investere i et helt nyt møbel. Tilføj nogle nyder puder i lilla med betræk i komplementær hør, og hele din stue vil så føles og frisk.

Vær opmærksom på dette når du køber uldplaid

  • Ren uld giver det bedste kvalitetslook, men nogle gange kan det klø. Gå efter ren merinould hvis du har følsom hud, eller vælg et uld-hør-mix for en mere kløvenlig mulighed.
  • Tænk over din farvepalette og om du vil have en kontrastfarve eller en uldplaid der komplementerer den eksisterende farvepalette i rummet.
  • Plaider er ekstremt alsidige og kan også bruges som skovturstæppe og sjal. Hvis du ønsker en plaid der kan bruges til andre ting, bør du overveje hvad der er den bedste størrelse og vægt – et skovturstæppe skal være slidstærkt, men ikke for pladskrævende. Et sjal er bedst i cashmere eller merinould for ekstra meget behag.
  • Det er afgørende at følge plaidens vaske- og plejeinstruktioner, så den bliver ved med at være flot og indbydende. Når du kigger på dine muligheder, så tjek om den kan maskinvaskes hvis du ønsker noget der er nemt at pleje og vedligeholde, da den skal bruges et sted i rummet hvor der sker meget. En plaid til din seng behøver nok ikke så mange vaske da det fungerer som toplag. Her er det så helt fint, hvis den er lidt krævende at vedligeholde.
  • Tænk i de lange baner. Vores uldplaider er fremstillet til at kunne bruges i årevis, så vælg en plaid som du vil være vild med længe i stedet for en hurtig modetrend eller den ”seneste” farve.

Hvis du ønsker en enkel, effektiv og – vigtigst af alt – hyggelig måde at skabe noget nyt i dit hjem til dette efterår, så tag et kig på vores uldplaider. Vi har lige tilføjet nogle smukke nye farver i vores Roberto og Marta kollektion og fantastiske nye designs i Marcus og Cashmere kollektionen, så der er noget for enhver smag og indretning.

Skriv en kommentar