Pift køkkenet op med ny bordhør

Glem alt om at bygge om eller at renovere – den nemmeste måde at give køkkenet eller spisestuen en makeover er nemlig kun et klik væk. Det er bedre for planeten og din pengepung at investere i nogle smukke nye hørprodukter, der kan bruges i din nuværende indretning og give det hele et omgående løft og noget friskhed.  Uanset om du skal dække op til et hyggeligt morgenbord a deux eller skal holde et stort middagsselskab, har vi de helt rigtige hørprodukter til at løfte din middagsoplevelse.

Tag et kig på vores bordhør i grafiske tern

Striber og tern er en fantastisk måde at tilføje dit bord noget struktur og farve på. Vores nye kollektion med grafiske tern tilføjer et strejf af farve og mønster, hvilket vil få ethvert måltid til at føles specielt. Hvert eneste produkt er fremstillet af tungt 240 gr m/2 hør med en almindelig syning. 

Vi ved godt at bordhør kræver lidt mere for at føles blødt. Det er også derfor, at vi forvasker vores hørstof før vi producerer vores produkter. Det betyder at de føles bløde mod huden, men samtidig er ekstremt slidstærke. Til denne kollektion har vi brugt et underspillet skakmønster som kan fås i røde eller blå farver. 

Du kan vælge mellem bordduge, bordløbere, dækkeservietter, servietter og kurve for at skabe et enkelt frisk look, der forener moderne design med traditionel kvalitet.

Dug i hør, blå, Graphic Check
Kurv, blå, stribet, Graphic Check
Dækserviet, blå, Graphic Check
Hørbordløber, blå, Graphic Check

Sådan styler du med bordhør med skaktern

Du kan kombinere det med matchende produkter fra kollektionen eller blande dem med ensfarvede produkter i andre farver. Prøv f.eks. at kombinere den røde grafiske bordløber med vores forvaskede mørkerøde dug, Terra Fringe og vores hørservietter i off-white. Terra for at skabe et varmt middelhavslook. Eller du kan stilfuldt kombinere vores dækkeservietter i grafiske tern med den stilfulde stenblå dug i hør for at skabe et klassisk look med kant. Og du kan holde looket enkelt og sammenhængende med matchende servietter og duge i en farve med grafiske tern og en vase med blomster i en komplimenterende farvenuance.

Vores kurve i grafiske tern ser fantastiske ud på køkkenbordet til opbevaring af æg eller citroner. Eller du kan opbevare dem i spisekammeret og fylde dem med vigtige ingredienser der ofte kommer i uskønne emballager. De kan også bruges på badeværelset til sæber eller toiletartikler.  Takket være deres alsidighed er de nemme at opbevare, når de ikke er i brug – modsat Tupperware eller opbevaringsglas er de ikke store og tunge.

Dug i hør, rød, Graphic Check
Hørbordløber, rød, Graphic Check
Dækserviet, rød, Graphic Check
Kurv, rød, stribet, Graphic Check

Fordelene ved bordhør i overblik

  • Hør kan maskinvaskes og tørres i tørretumbler
  • Stoffet har en naturlig modstandsdygtighed over for skidt, snavs og pletter
  • Det er et mere bæredygtigt stof og er i sidste ende biologisk nedbrydeligt
  • Det føles blødt mod huden
  • Hørstof er ekstremt slidstærkt og robust – det holder i årevis med den korrekte håndtering 
  • Det tilføjer ethvert bord en tidløs elegance
  • Vores bordhør kommer i en perlerække af smukke farver og stilarter, så du kan få det helt rigtige til at matche din indretning og dit farvevalg

LinenMes hørprodukter er fremstillet til at passe ind i en eksisterende indretning og farvevalg, og denne kollektion tilbyder blide farver og skaber interesse uden at stjæle opmærksomheden. Uanset om du er sammen med dine nære og kære omkring bordet eller nyder en hyggelig middag alene, er vores bordhør i grafiske tern det helt rigtige.

Tag et kig på dette blogindlæg for at få mere inspiration til at dække et lækkert sommerbord eller kig her for at se mere lækker bordhør.


Skriv en kommentar