Mode revolution – Mød de mennesker der gør forskken

Denne uge står i Fashion Revolution Weeks tegn. Ved du ikke, hvad det er? Læs videre og så skal vi vise, hvordan vi er del af en bevægelse der lige nu får modeverdenen ændret radikalt.

Fashion Revolution handler om:

  • at få skabt et mere fair system
  • bæredygtig produktion der passer på kloden
  • at sikre at medarbejderne får en rimelig løn og arbejder i sikre omgivelser
  • transparens og åbenhed i alle produktionsfaser

Så hvordan passer LinenMe ind i denne revolution?

Lige fra start har vi kunne se, hvor godt vores værdier passer til Fashion Revolution’s fortsætter. Vi bruger ikke blot grøn energi hvor det end er muligt og bruger stofrester til at lave indkøbstasker og måtter (Se vores LinenUs-kollektion), da hør i sig selv er et bæredygtigt stof.

Det kræver færre ressourcer for at vokse og forarbejde samt at det er biologisk nedbrydeligt. Det har en lang levetid og er meget slidstærkt, hvilket betyder at dit tøj holder længere og ikke skal udskiftes så ofte. Vi minimerer spild ved at gøre hvert produkt til del af mindre produktioner, og vi holder ikke kæmpe udsalg.

Ved at købe fra os støtter du en familievirksomhed ejet i tredje generation, ikke en global kæmpe multinational virksomhed, der udnytter natur og medarbejdere. Du køber kvalitetsprodukter til gode priser. Og du investerer ikke bare i din garderobes natur, men hele planetens. Vi har i årevis valgt at undgå at presse folk til at købe ting, som de faktisk ikke behøver.

Vi har altid været mod hurtige trends og billige kæmpe udsalg, men har i stedet støttet den enkle og bæredygtige tilgang. Og vi er så glade og stolte over at arbejde med Fashion Revolution manifestet for at gøre modeindustrien og hele produktionenprocessen til et bedre sted for alle. 

Mød menneskene bagved!

Som del af Fashion Revolution kampagnen for at gøre menneskerne i alle faser af produktionen mere synlige og vise dem den hæder og ære de fortjener, er her teamet hos LinenMe der laver dit hørsengetøj, hørhåndklæder, hørtøj, hørgardiner og hørtøj. Vi er stolte over at præsentere de mennesker der laver hver eneste del vi skaber og gør:

Skærer

Syer

Stryger og pakker

Vasker

Håndvæver

Ordrehåndteting

Hver eneste vare fra LinenMe er lavet med disse fantastiske menneskers evner og viden. Hvis du har lyst til at sige hej til dem, kan du gøre det her. Læs mere om os her og lær mere om det bæredygtige stof hør her.

Skriv en kommentar