Lækkert bord til jul!

Denne årstid er fuld af festlige dage og skønne højtider, lige fra Thanksgiving over Chanukka til Pancha Ganapati. Måske ser du frem til at se dine nære og kære som du ikke har set længe, eller måske glæder du dig til at tilbringe tid sammen med din familie. Nu skal du sørge for at dit hjem kommer til at se og føles lækkert. Et lækkert bord gør ethvert måltid bedre, så det var måske en god ide at investere i nye lækre bordtekstiler i hør til de kommende højtider. Et veldækket bord gør ethvert måltid bedre, så det er en god ide at investere i hørtekstiler til julesæsonen.

Du kan vælge hør i glade traditionelle julefarver hvis du kan lide det. Eller du kan vælge rolige neutrale farver der kan danne en enkel baggrund og lade mad og pynt tale for sig selv. Vi giver dig her nogle forslag til fantastiske hørduge, servietter og bordløber der vil give ethvert måltid og enhver anledning en helt særlig atmosfære.

Thanksgiving middag

Lige meget om du skal have gæster eller skal spise alene, kan du tilføje Thankgiving middagen ekstra meget elegance med et sæt vintage bordløbere i hør. Vores udvalg af 100% rene Brittany hørduge skaber en afslappet atmosfære med sine diskrete striber. Vi elsker at blande en stribet hørdug med striber i en enkel farve. Og de ser også fantastiske ud med matchende servietter for et sammenhængende look.

Når hele familien er på besøg

Når du har gæster på besøg og skal lave en stor omgang morgenmad, kan du dække bordet så det bliver überfun. Tilføj et strejf af rustik fransk charme med vores Provence bordhør, og så kan du ellers stille en stak pandekager, croissanter og varm kaffe på bordet for en luksuriøs lækker start på dagen.

Julefester

Til en magisk julefest bør du aldrig spare på bordtekstiler i hør. Vælg en neutral hvid farve for at skabe en beroligende baggrund. Eller en festlig grøn nuance som vores diskrete skovgrønne dug eller bordløbere og så matchende servietter. Tilføj nogle stykker gran med bær og blade for at skabe en pragtfuld naturinspireret borddækning.

Den romantiske middag derhjemme

Til de særlige og dyrebare aftener når I spiser en middag for to derhjemme, kan du bruge stearinlys, det fine porcelæn og et par smukke dækservietter samt servietter for en afslappet men stadig unik atmosfære. Vær ikke bange for at bruge hvid hør! Ren hør af god kvalitet kan maskinvaskes og tørres i tørretumbler. Det gør det nemt at håndtere spild og pletter af enhver slags. Du skal bare handle hurtigt!). Du behøver ikke engang at stryge dem, da hørs naturlige krøller blot forøger stoffets skønhed.

Den hyggelige middag alene

Det kan nogle gange være kedeligt kun at skulle lave mad til sig selv. Men med lidt forberedelse og omtanke kan du stadig gøre det helt specielt. Så hvorfor ikke forkæle dig selv med en lækker middag derhjemme? Tilføj en hørserviet og bordløber og stil så noget lækkert og nærende på bordet. Tænd et stearinlys. Lad din yndlingsmusik strømme blidt gennem rummet. Spis is direkte fra bøtten. Gør alt, hvad der bare føles rigtigt! Vores multistribede dækkeservietter og servietter er både stilfulde og livligt legende. Perfekt til en hyggelig aften derhjemme.

Festen til nytårsaften

Planlægger du et middagsselskab nytårsaften i år? Intet måltid er komplet uden dug og servietter. Skab en gennemtænkt men stadig afslappet look med en hørdug i en mørkere farve og matchende servietter. At bruge mørke farver tilføjer atmosfære og drama. Perfekt til en formel (men ikke for formel) middagsaften med venner.

Uanset hvilke højtider du fejrer og hvem du er sammen med, ønsker vi dig en glædelig og festlig juletid.

Klik her og her for at få flere ideer til fantastisk flotte bordopsætninger til jul og Thanksgiving.

Skriv en kommentar