Lad dig forelske i vores elegante bord- og køkkenhør til efteråret

Hvis efterårets smukke farver ikke er nok til at du forelsker dig i denne årstid, er der mange højtider at se frem til på denne tid af året. Det er sæson for højtider, indendørsmiddage og familiesammenkomster: Halloween, Thanksgiving, Rost Hashanah, Chanuka, Divali, Lakdakh, Bandi Chhor og Mawlid for bare at nævne nogle stykker. Det er højtider som vi elsker at tilbringe sammen med vores nære og kære for at spise og tale sammen, at bytte gaver, at dyrke vores religion og bare tilbringe tid sammen.

For at bringe noget særligt med til højtidsmiddage kan du prøve at tilføje noget nye bordtekstiler. Det vil ikke bare tilføje bordopdækningen noget elegant, men er også meget praktisk. Ren hør er modstandsdygtigt over for pletter, føles behageligt mod huden og kan maskinvaskes. Så du skal ikke bekymre dig om at holde det rent – lad vores servietter og bordduge i hør klare det for dig!

Borddækning til efteråret

Vi er fornøjede over at kunne tilføje nogle nye efterårsfarver til vores udvalg af bordtekstiler, f.eks. denne varme rødlige nuance. Det tilføjer en varm farve uden at dominere hele rummet. Det ser fantastisk ud sammen med en mørkegrå eller støvet rosa farve eller som matchende sæt for et komplet perfekt look.

Forklæder bringer smilet frem

Og mens du forbereder de lækre måltider, må du ikke glemme at passe godt på dit tøj. Vores forklæder i ren hør med kryds på ryggen og smækforklæder vil lade dit outfit fortsætte med at se godt ud. De giver også et smart sted at anbringe håndklæder eller køkkenting hvis man lige skal have det anbragt kort. Som del af vores nye kollektion kommer der matchende Terra forklæder og viskestykker som det ultimative udstyr til hjemmets kok.

Vores nye linje med striber har nogle fantastiske efterårsfarver med naturlige striber. Vælg mellem rød, indigoblå, sort og skovgrøn som baggrundsfarver. De er alle den perfekte gave til husets ivrige kok og vil holde i årevis takket være den store slidstyrke. De er også gode til at beskytte dit tøj ved havearbejde, kunst og gør-det-selv-projekter mens du stadig ser superstilfuld ud.

Sådan plejer du dit køkken- og bordhør samt forklæde

Når det bliver tid til at vaske dit forklæde, hørservietterne, bordløberen eller dug, kan du blot vaske dem i et varmt vaskeprogram i vaskemaskinen. Brug et blidt vaskemiddel og hæng det så til tørre eller lad det tørre i tørretumbler hvis der er behov for det. Vi bruger aldrig tid på at stryge da vi elsker hørs naturlige krøller, men du kan presse dit forklæde og bordtekstiler for en lækkert sidste glat finish hvis du kan lide det.

Med disse overdådige nye farver kombineret med hørs blødhed, den smidige følelse og stoffets slidstærke egenskaber er disse produkter rene musthaves for det moderne hjem. Men det er festtid, og vi ønsker dig et glædeligt og godt efterår.Klik her for at få ideer til efterårsbordet og her og her for at se alle vores køkken- og bordtekstiler. Vi har alt, hvad du behøver til det stilfulde funktionelle hjem i en bred række af farver og mønstre.

Skriv en kommentar