Din vigtigste julegaveguide for år 2020

Kom godt i gang med dine juleindkøb med disse ideer fra vores 2020 julegaveguide. Da mange butikker er lukkede pga. COVID-19, vil de fleste mennesker i denne juletid købe endnu flere af deres julegaver online end normalt. Lad os fra LinenMe afhjælpe stressen ved juleshopping med vores enkle online bestillingsservice og fantastiske kundesupport, hvis du skulle have brug for råd og hjælp. Vi er stedet, hvor du kan finde alle dine julegaver til hele familien – fra udsøgte hjemmetekstiler i hør og stilfuldt tøj i en fantastisk let kvalitet til tekstiler så lækre at de skal ses på Instagram. Vi kan tilbyde en bred række af produkter, alle fremstillet i hør i allerhøjeste kvalitet og lavet med behovet for bæredygtighed i tankerne. Nemt at handle. Nemt at handle etisk korrekt. Nemt at handle hos LinenMe.

Gaver i hør til hjemmet

Jazz kurve i hør

De er den perfekte gave til en travl husholdning eller til en person, der elsker at holde orden på sagerne. Kan bruges til at opbevare tørret mad, æg, brød eller bestik i køkkenet. Eller den kan stilles på en hylde i badeværelset og forvandle de rodede toiletsager til en velorganiseret oversigt. Vores Jazz kurve i hør kan fås i 6 forskellige farver, fra julefarver med røde og hvide striber til beige og hvide nuancer. De er alsidige og tidløse samt kan maskinvaskes, og derfor kan disse kurve bruges sammen med enhver indretningsstil og tilføje rummet noget rustik charme.

Hørservietter

Hørservietter

Vores servietter af hør ser ikke bare fantastiske ud på et festbord; de kan også maskinvaskes og er meget slidstærke. Det betyder at den heldige modtager af gaven kan nyde dem i mange år, og de vil lige så længe se lige så fantastiske ud. Hør er ekstremt absorberende og føles blødt mod huden, hvilket gør dem lige så praktiske som de er behagelige at holde. Et gavesæt med Jazz hørservietter er en gave man vil værdsætte til måltider og ved festlige lejligheder i mange år fremover.

Sæt af badehåndklæder og håndklæder

Sæt af badehåndklæder og håndklæder

Det er svært at forestille sig noget mere luksuriøst end et sæt fantastiske nye håndklæder. Vores badehåndklædesæt af hør ser sofistikerede ud uden at være for formelle. De er forvaskede for ekstra blødhed og er ideelle for folk med sart hud og til mindre børn. Takket være hørstoffets fantastiske absorberingsevne tørrer disse håndklæder meget hurtigt, og de er ikke våde længe ad gangen. Da de er mindre kraftige end bomuldshåndklæder, er de også nemme at stable og ser stadig flotte ud på meget lidt plads. Vi kan tilbyde dem i en bred række farver og mønstre, så du kan finde det helt rigtige at give dine nære og kære.

Gæstehåndklæder

Gæstehåndklæder

Ligesom vores badehåndklæder af hør tilføjer disse gæstehåndklæder et strejf af frisk klasse til ethvert hjem. Fremstillet af ren og superabsorberende hør er de lige så gode som håndklæderne i køkkenet til at håndtere spildte ting, opvask og rengøring, ligesom de er flotte at kigge på når de hænger i badeværelset. Vores gæstehåndklæder vil altid være et sikkert hit til stilfulde hjem, der behøver alsidige tekstiler.

Accessories til hjemmet

Accessories til hjemmet

Vores udvalg inkluderer fantastiske accessoires i hør til hjemmet som f.eks. vores pudebetræk i hør. De kan sammenfatte hele rummets look og tilføje enhver indretning noget helt nyt. Alle vores produkter er designet med tanke på både det praktiske og det æstetiske, og vores pudebetræk kan maskinvaskes for en nem rengøring. Perfekt placeret på en seng eller en sofa vil disse være en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem.

Plaider i uld

Plaider i uld

Intet siger “Hygge” som en stor blød uldplaid. Hos LinenMe skaber vi tæpper og plaider der holder i årevis og kan bruges til at skabe ekstra varme på sengen, som en stilfuld accessoire på sofaen som du også kan putte dig under eller som skovturstæppe i varmere årstider. Giv dine nære og kære en gave som de kan bruge hele året rundt og i mange år fremover.

Til hende: Et tørklæde i uld

Et tørklæde i uld

Perfekt til kølige aftener, til spontane ture i skoven eller over en vinterfrakke på en gåtur i blæsevejr – et tørklæde i uld er altid en dejlig gave. Du kan vælge mellem en masse forskellige farver og mønstre for at finde den helt rigtige at give som julegave. Fra smalle tørklæder i uld der komplimenterer ethvert outfit til de større sjal i uld med et strejf af luksuriøs cashmere er der noget der kan holde enhver varm gennem denne vinter og fremadrettet.

Til ham: Et hørforklæde

 Et hørforklæde

Giv hjemmets dygtige kok et slidstærkt og samtidig elegant forklæde i hør. Et kokke- eller smækforklæde er noget af det bedste at give i gave – de er hårdføre nok til at kunne klare madlavning, rengøring og sågar gril samt kan maskinvaskes, så de fortsat ser nye, rene og lækre ud. Vi tror ikke, at mænd behøver det nyeste inden for nyskabende forklæder for at se godt ud i køkkenet. Vores forklæder i hør har praktiske dybe lommer og kan fås i 7 forskellige farver, så du kan vælge det helt perfekte og så læne dig tilbage og nyde, hvad der bliver serveret af lækre måltider.

Kig her og her for flere tips til at pynte op til jul og finde flere gaveideer i hør.

Skriv en kommentar

Markeret med: