Brug for inspiration til bryllupsbordet? 7 minimalistiske stilarter til din store dag

At planlægge et bryllup kan være en kolossal opgave. Der er så meget man skal tage stilling til – både praktisk og følelsesmæssigt… Og der er også mange mennesker der skal overvejes. Men det behøver ikke betyde vanvittig vild stress. Ud over professionelle bryllupsplanlæggere (hvis du har penge nok til det) er der masser af guides til hjælp derude, og det er vores erfaring at alle er glade hvis blot maden og festen er god. Med dette i baghovedet er det lykkedes os at finde 7 forskellige smukke minimalistiske måder at pynte bryllupsbordet på, så din store dag bliver helt perfekt. 

Når det kommer til farvepaletten, så tænk støvet grå, rødlig lyserød, salviegrønne blade og bløde bordduge i hvid hør. 

Hør er den perfekte baggrund for et uformelt bryllupstema og vil ikke tage al opmærksomheden, men vil lade borddekorationerne og bryllupskagen stråle. Og så selvfølgelig det lykkelige par. Stofstrukturen vil tilføre interesse i det minimalistiske look, så du kan tilføje skulpturelle blomster som tidsel, små frø eller dekorative kålblomster for at skabe mere liv i arrangementet. 

Flowers - Wedding Table

Her er nogle nemme og supersmarte måder til at skabe et specielt og unikt bryllupsbord:

1. Bordkort med træstykker

Brug afskårne stykker af små grene til at skrive gæsternes navne indgraveret eller raderet… eller du kan gøre det selv og ved, hvordan man betjener en skærebrænder! Disse placeres så på en hørserviet og der kan så lægges en kvist oliventræ eller rosmarin bagved for at skabe et stilfuldt look, der samtidig er afslappet. 

2. Marmeladeglas som vaser

Fyldt med vilde blomster fra lokalområdet eller blot med en krans af gipsurt er marmeladeglas med nogle bånd… Eller snore glimrende til at skabe en rustik og landlig stemning til dit bryllup. 

3. Bryllupsbordet: Guirlandebelysning

Guirlandebelysning - bryllupsbordet

Guirlandebelysning kommer på mode igen i år. Vi elsker denne kombination af romantisk-farvede tørrede hortensia-hoveder der hænger mellem pærerne. Det er bare så sødt!

4. Servietter bundet med olivengrene

Unge smidige olivengrene er perfekte til at folde om hørservietterne. Den fantastiske grønne farve komplimenterer den enkle hvide farve af hør. Dette vil samtidig være en fantastisk opgave at give en slægtning der gerne vil hjælpe til med brylluppet! Du kan endda overveje at få lavet et monogram med gæsternes navne, din partners navn eller dit eget navn på servietterne som et minde om din store dag. 

5. Store lys

Hvis du ønsker et enkelt bryllupsbord, kan du med fordel overveje at placere grupper af søjlelys eller kirkelys langs midten på bordet i en tilfældig orden. De strålende lys ser så smukke ud mod det grå på bordet og tilføjer stilen noget blødhed. Guldservice ser fantastisk ud med tykke hvide lys. 

6. Spøgelsesstole 

For at få skabt et virkeligt minimalistisk look kan du bruge gennemsigtige ”spøgelsesstole” hvilket vil lade fokus hvile på bordene og hjælpe med at få festlokalet til at føles overskueligt og gennemsigtigt på trods af alle gæsterne. 

7. Hængende dekorationer med forårsblomster 

Udnyt at det er forår og at der er vilde blomster at plukke i naturen og væv hvide tulipaner, bregner og andet vildtgrønt sammen til enkle kranse der kan hænge over bordene. 

Og for lidt sjov er vi helt vilde med disse specialfremstillede Converse-sko der er lavet til det lykkelige par til at danse på dansegulvet uden at være barfodet! For flere oplysninger om specialfremstillede bordduge i hør, kan du kigge her. Vi ved nemlig godt at bryllupsborde, alt fra rustikke bænke til traditionelle runde borde, ikke er det samme. 

Bryllup

Har du fået nogle gode råd fra nogen til planlægning af den store dag? Del det med os i kommentarfeltet længere nede.

Skriv en kommentar