Hurra, det er snart sommer! Er du klar?

Åh, disse tågede sommerdage! I vores del af verden er trækfuglene kommet tilbage, og både haver og hegn begynder at spire af liv og vækst i takt med at foråret er ved at være forbi. Med varmt vejr og lange afslappede aftener lige om hjørnet begynder vores tanker at kredse om ting til sommeren. Fra let tøj til temperaturregulerende sengetøj er hør meget nyttigt i de varmere måneder. Vi elsker den kølige følelse mod huden og stoffets fantastiske alsidighed. Det er også derfor at et lækkert strandhåndklæde i hør og en casual taske af hør topper listen af vores sommer must-haves.

Hvorfor vælge et strandhåndklæde af hør?

Ikke superstort men superabsorberende er hør det perfekte valg til en tur til stranden eller til at ligge ved poolen med en drink og en god bog. Den magiske måde hør opsuger fugt og stadig tørrer hurtigt betyder at det er superbrugbart når du går i vandet flere gange ved stranden og ikke vil ligge på et halvvådt håndklæde. Det er også mindre end et bomuldshåndklæde og kræver mindre plads i din bagage eller taske. Det skal bare rulles sammen, og så er det ellers afsted!

Strandhåndklæder af hør kommer i en bred række af farver og mønstre, så der er noget for enhver stil og smag. De er lige så flotte på badeværelset som på gyldent sand, og dit strandhåndklæde kan også nemt bruges som badehåndklæde når du er derhjemme. Fra vintage-inspirerede striber til vilde pangfarver kan du virkelig udtrykke din personlighed og give et statement, når du tager sol. Og endelig kan dit håndklæde også bruges som skovturstæppe. Bare sørg for at holde sandet fra dine sandwichs!


Ligesom de er ekstremt absorberende, er strandhåndklæder af hør også et bæredygtigt valg, da det kræver færre ressourcer at producere dem frem for håndklæder af andre stoffer og er naturligvis biologiske nedbrydeligt. Dit strandhåndklæde vil holde længe, være slidstærkt og nemt at vaske og vedligeholde – smid det bare i vaskemaskinen og hæng det til tørre eller smid den i tørretumbleren. Og så er det igen klar til næste solskinsdag på stranden fuld af minder.

Vi er helt vilde med strandtasker i hør

Perfekt som enten strandtaske eller en let indkøbstaske er en strandtaske af hør helt alsidig og absolut uundværligt. Vi elsker en taske med masser af plads der både kan pakkes sammen og hvor der er plads til solcreme, badetøj og en god bog, men kan også rulles sammen med andet bagage på ferier.

Funktionalitet og lækker stil kan sagtens gå hånd i hånd. Fordi hør så fint tager imod farve, kommer den i et bredt udvalg af farver, så du kan finde en strandtaske der fint passer til din garderobe eller matcher dit hørhåndklæde. Uanset om du er på udkig efter et farverigt accessoire eller noget der diskret passer ind og til dit outfit, er et strandhåndklæde i hør altid et godt supplement til din stil.

Hvad er det vigtigste i din sommerstil? De associeres og tøjstykker som du bare ikke kan leve uden. Er du vild med solcreme med mineraler? Har du et yndlingsmærke eller sandaler som du bare sværger til? Fortæl os det i kommentarfeltet! 

Skriv en kommentar

Markeret med: