10 grunde til at elske sengelinned i hør

Sengelinned i hør betragtes generelt som meget luksuriøst. Hvorfor det? Hvorfor vælger så mange berømtheder, 5-stjerne hoteller og andre med ønske om at få det bedste hørlagner, hovedpudebetræk og dynebetræk? Hvorfor anses hør af mange som den ultimative luksus inden for sengetøj?

dynebetræk

Fremstillet af hørplanter er hør blevet dyrket i tusindvis af år og er en af verdens ældste stoffer. Så mange generationer før os har kendt til og værdsat hørstoffets kvaliteter. Hvad er disse kvaliteter?

Fordele af sengelinned i hør:

–På grund af dets unikke filtrering, modstandsdygtighed over for bakterier, ventilering, fugtabsorbering og fordampende egenskaber er hørsengetøj antiallergisk og anbefales derfor til folk med hudsygdomme og også til børn.

Hørstof har en let masserende effekt grundet de mikroskopiske dele, der bryder gennem stoffet.

– Hør har en høj luftgennemstrømning og varmeledningsevne – hvilket betyder at det er et åndbart stof – det holder dig varm om vinteren og tilpas kølig om sommeren.

– Hør kan absorbere op til 20% af sin vægt i fugt før det begynder at føles vådt… men stadig med den samme behagelige friske følelse når man rører ved det eller sover i det.

Hørlagner har en tydelig struktur og en behagelig blødhed… De bliver faktisk blødere og mere skinnende for hver vask.

– Det er antistatisk og kan med dens naturlige pH-balance hjælpe med at blødgøre og beskytte huden.

– Et hørlagen er faktisk også smudsabsorberende. 

Sengelinned i hør er dobbelt så slidstærkt som uldsengetøj og kan holde i flere årtier (en investering).

– Det er miljøvenligt – alle hørplanter der bruges til at lave hør kan bruges på andre måder – frøene bruges til at lave linolie der bruges i gulvbelægninger såsom linoleum og maling. Hør er et bæredygtigt stof og kræver ingen kunstvanding. Hør er også fuldkommen bionedbrydeligt.

– At eje sengetøj af ren hør er helt sikkert et statussymbol… et valg der afspejler en prestigefyldt livsstil (og det har det altid været). 

sengelinned i hør

Der er faktisk flere fordele, men er denne liste egentlig ikke lang nok til at overbevise dig om, hvad der er det bedste for din sundhed og for at få god søvn?! Prøv hørsengetøj fra LinenMe – det er berømt for sit smukke design og fantastiske kvalitet.

Og vi vil nu fortælle dig en lille hemmelighed – vores familieforetagende (hvor alle LinenMe-produkter fremstilles) er vi stolt over at vi har lavet sengetøj til adskillige berømtheder fra Hollywood!!

Giv dig selv majestætisk komfort, fred i sindet, fantastisk søvn og en stærkere sundhed samt wellness med lagner fremstillet af 100% hør. De er det virkelig værd!

LinenMe.dk

Skriv en kommentar