Gør efteråret ekstra hyggeligt med cashmere og merinould

Kun få ting udstråler luksus som cashmere og ekstrafin merinould. Og det er ikke så underligt. Tæpper, plaider og sjal fremstillet af disse garntyper føles helt fantastisk bløde mod huden og er både lette og varme. At investere i produkter af god kvalitet betyder at man kan beholde dem i årevis, og de tilføjer dit hjem og din garderobe hygge og elegance de næste mange vintre.

At tilføje soveværelset eller sofaen en ny plaid kan også øjeblikkeligt pifte indretningen op. Det er en enkel måde at friske det hele op og tilføjer rummet noget ekstra varme. Der er slet ikke behov for at anskaffe sig malerier eller nye møbler! Bare en lækker ny plaid som du også kan putte dig under indtil temperaturerne igen stiger.

Hvis du er på udkig efter den perfekte julegave til en person du holder meget af eller vil forkæle dig selv, er her vores udvalg af de fineste plaider i cashmere og merinould til at gøre dette efterår endnu mere hyggeligt.

Tæppe i merinould, Marcus – ekstra fint, ekstra lækkert

Fremstillet af superfint 100% merinould fås vores Marcus tæppe i seks elegante varme farver. Hver eneste af dem har en neutral farve på bagsiden hvilket gør den både alsidig og luksuriøs. Brug den stærkere farve om vinteren og skift så når vejret bliver varmere, og dagene bliver længere. Som en lækker detalje har den nogle fantastiske frynser, og denne plaid kan hæve stilen for enhver indretning, og det føles som om man er pakket ind i en varm blød sky. Himmelsk.

Tæppe i merinould, sølv, Marcus
Tæppe i merinould, beige, Marcus
Tæppe i merinould, Jeans, Marcus
Tæppe i merinould, marineblåt, Marcus
Tæppe i merinould, Aqua, Marcus
Tæppe i merinould, lyserødt, Marcus

Maksimal komfort og påvirkning – Tag et kig på vores Marta-kollektionen

Hvis du er mere til en maksimalistisk indretning, bliver du helt vild med Marta-kollektionen. De unikke plaider er fremstillet af ren merinould, og mønsteret er inspireret af sengetæpper i en perlerække af stærke farver. Du har seks farver at vælge mellem til at styrke eller komplimentere rummets andre farver. Fryserne er en detalje der skaber kontrast og mere struktur til dette tidløse vinter-musthave. 

Plaid i merinould, rød / orange, Marta
Plaid i merinould, rød / grøn, Marta
Plaid i merinould, grønt, Marta
Tæppe i merinould, rødt-sort, Marta
Plaid i merinould, turquoise, Marta
Plaid i merino uld, blå, Marta

Skal det være en plaid eller et sjal? Det bestemmer du

Vi har kombineret skønhed med alsidighed i vores plaid Salvatore. Du kan fuldstændig selv vælge, hvordan du vil bruge den – den er let nok til at bruge som sjal eller tørklæde og samtidig varm nok til at bruge derhjemme på sengen eller i sofaen. Eller du kan bruge den til begge formål! En uovertruffen blanding af 20% cashmere, 40% merinould og 40% viskose, og den føles utroligt blød mod huden samt er både slidstærk og robust. Der er fem stilfulde farver at vælge mellem, alle er fremstillet til at kunne bruges i enhver indretning eller garderobe. En fin mørk pynt som kontrast tilføjer denne tidløse plaid lidt individualitet.

Kashmir plaid, indigo, Salvatore
Sjal i 100% uld, indigo, Salvatore
Kashmir plaid, sølvt, Salvatore
Plaid i cashmere, gråt, Salvatore
Kashmir plaid, lyserødt, Salvatore
Kashmir plaid, beige, Salvatore

Klassisk komfortabel smart: Tag et kig på vores Ernesto-kollektion

Vores Ernesto-kollektion er fremstillet af 20% cashmere og 80& merinould i et udvalg af neutrale klassiske farver. Hvert eneste produkt har naturlige frynser og tilføjer dit hjem en blid struktur. Den luksuriøse blanding af cashmere og merino sikrer at de føles fantastisk bløde og giver masser af hygge når temperaturen falder. Forkæl dig selv og din familie med en Ernesto plaid for en øjeblikkelig følelse af fred og velbehag – for en følelse af hjem og hjemlighed.

Plaid i 100% cashmereuld, Ernesto Beige
Kashmir plaid, beige, sildeben, Ernesto
Plaid i 100% cashmereuld, Ernesto Silver
Kashmir plaid, sølv, sildeben, Ernesto
Plaid i 100% cashmereuld, Ernesto Anthrazite
Kashmir plaid, anthrazite, sildeben, Ernesto

Klik her for at få flere ideer til dine uldplaider. Og kig her for at læse mere om fordelene og kvaliteterne ved cashmere.

Skriv en kommentar