Gør dit soveværelse forårslækkert

Foråret viser sig alle vegne – nu hvor fuglene samletr grene til reder, får vi selv lyst til at gøre noget ved vores egen rede. Nu er det perfekte tidspunkt at friske dit hjem op og give det nyt liv og på denne måde tilføje rummet ny energi og nyt liv. Det betyder ikke, at der skal købes en masse nye ting eller at man skal ændre hele indretningen – at tænke bæredygtigt betyder, at man kan give det nyt liv uden at skulle køre på lossepladsen med en masse ting eller være nødt til at købe en masse unødvendige ting. Så du får nu vores tips til at nemt at pifte indretning i dit soveværelse op her til foråret.

Fortsæt med de samme farver

Sengesæt i hør, sølv, stenvasket
Sengesæt i hør, taupe, stenvasket

Frem for at male hele rummet i en ny farve med alt hvad det medfører af omkostninger, arbejde og kræver af ressourcer kan du blot tilføje rummet nyt sengetøj, der kan ændre dit soveværelse fuldstændigt.  Gå efter farver, der komplimenterer væggene og den nuværende farvepalette. Du kan vælge vores sølvfarvede sengesæt for et neutralt afslappet look eller et mørkegråt dynebetræk med pudebetræk i kontrastfarver. Du kan bruge vores fantastiske sengetøj i rosa nuancer for at tilføje dit soveværelse nogle bløde forårsnuancer (Tag et kig her og se hvor sødt dette sengetøj er med striber). Eller du kan tage et sikkert valg og vælge denne skønne grønne Sea Foam-farve i blødt forvasket hør.

Sengelinned i hør, sea foam, stenvasket
Sengesæt i hør, lyserødt, stenvasket

Vi er også helt vilde med det lækre citrinfarvede og mosgrønne sengesæt, der pifter farverne endnu mere op. Looket er stadig naturligt, men farverne er stærkere. Da sengen normal er det største møbel i soveværelset, kan farverigt sengetøj skabe en dynamisk påvirkning med en minimal indsats.

Sengesæt i hør, gult, stenvasket
Sengesæt i hør, mørkegrønt, stenvasket

Ud over at være miljøvenligt er hør også åndbart. Så i takt med at temperaturerne stiger, vil du fortsat have det behageligt og sove godt gennem både forår og hele sommeren. Et sæt hørsengetøj er en investering i naturlig skønhed hele året rundt, et bæredygtigt stof der vil holde i årevis. Lige fra de charmerende naturlige krøller til den enormt luksuriøse følelse, så man får lyst til at blive i sengen til langt op af formiddagen.

Tilføj friske nuancer

Pudebetræk i hør, Canyon Rose, Lara
Pudebetræk i hør, Mint, Chevron
Pudebetræk i hør, stone blue, Lara
Pudebetræk i hør, citronfarvet, Lara

Hvis dit budget ikke rækker til at købe nyt sengetøj, er en anden nem måde at tilføje flere nuancer som f.eks. puder. Også her kan du vælge at matche med den nuværende farvepalette eller vælge mere vovede farver, der skaber interessante kontraster. At tilføje forskellige stoffer vil også ændre atmosfæren – prøv en blanding af bløde puder og hørpuder i en smuk kombination. Prøv f.eks. at kombinere striber med et blomstermønster for et unikt lækkert look.

Ud over at tilføje puder vil en udskiftning af dit vinteruldtæppe med en hørplaid give rummet en helt anden følelse. En hørplaid er stadig hyggelig og lækker, men er lettere og passer bedre til forår og sommer.

Tæppe i hør, sølv, Waffle Big Fringe
Tæppe i hør, lyserødt, Waffle Big Fringe

Tag naturen med indenfor

En lille vase med forårsblomster på dit natbord tilføjer øjeblikkeligt glæde og liv til soveværelset. Fra de første snefnug over en buket tulipaner i de smukkeste farver er der intet som at bringe noget af naturen ind i dit hjem. Nogle blomstrende grene eller en buket sejlepil ser også fantastiske ud og tilføjer også skulpturel form.

Lad lyset komme ind

At skifte vinduesindretningen ud med nogle hørgardiner er en god måde at lade mere lys komme ind i dit soveværelse og stadig bibeholde en god soveatmosfære. Let og farvet hør giver en følelse af glæde, friskhed, eller du kan vælge en stærkere farvenuance, hvis du ønsker at tilføje dybde og drama. Vores gardiner har forskellige detaljer, så de passer ind i enhver indretning: Fanen øverste gardiner, gardiner med bindebånd og hørgardiner med sejlringe.. Og de er klar til at blive pakket så snart du har valgt de perfekte.

Gardin med løbegang i hør, sea foam, stenvasket, 1stk.
Gardin med løbegang i hør, sølv, stenvasket
Gardin i hør, sølv, Terra
Hørgardin, hvidt, Terra

Sværere er det faktisk ikke – en bæredygtig forårsmakeover for et smukt soveværelse. Det bliver så flot!

Skriv en kommentar