Gør det hyggeligt med en uldplaid og hold efterårskulden væk

I takt med at temperaturerne begynder at falde og priserne for brændstof stiger med raketfart er det nu på tide at maksimere hyggen i vores hjem. Ud over at isolere så meget som muligt og begrænse vores brug af opvarmning når vi kan, er der en nemmere måde at holde sig behagelig varm i de kolde efterårsaftener – nemlig ved at putte sig under en uldplaid.

Derfor skal du vælge uld

Modsat syntetiske stoffer holder uld dig varm uden at overophede takket være de temperaturregulerende egenskaber. Det gør det langt mere behageligt. Det er også en langt mere bæredygtig mulighed end syntetiske stoffer da det er biologisk nedbrydeligt og ikke udskiller skadelige fibre. Uld skal heller ikke vaskes eller rengøres så ofte hvilket sparer vand og energi i hjemmet.

Grundet ulds naturlige egenskaber er det bedre end mange andre stoffer. Den naturlige slidstyrke gør hørtekstiler til en lækker tilføjelse i din bolig der samtidig er billig at anskaffe sig. Uld er også snavsabsorberende hvilket gør det til en fremragende løsning for hjem med kæledyr eller mindre børn. Vores uldplaider er designet til at se godt ud og til at holde godt i årevis hvilket reducerer spild og gør det til en længerevarende løsning for hjemmetekstiler.

Her er vores udvalg af uldplaider så der er noget for enhver stil og som tilføjer dit hjem noget varme og struktur i denne årstid.

Tag et kig på Paula plaiden – 100% uld og 100% luksus

Paula uldplaiden tilføjer ethvert rum en blød luksuriøs æstetik i fire minimalistiske farver. Med delikate frynser og fremstillet af ren uld giver det stor værdi for pengene og er enormt hyggelig. Vi elsker at bruge den ovenpå en dejlig tung vinterdyne med fjer med et sæt sengetøj i hør for en god nats søvn.

Plaid i 100% uld, beige, Paula
Plaid i 100% uld, grå, Paula
Plaid i 100% uld, sølv, Paula

Roberto plaiden tilføjer mere farve

Vores Roberto uldplaid giver ikke bare varme og komfort I ren uld, men giver også mulighed for flere farver så du kan skifte alt efter dit humør. Der er 10 fantastiske farver at vælge mellem, lige fra diskret mosgrøn over indigoblå til rustblå, og der er med sikkerhed også en der passer til lige til din smag. Den modsatte side har en lysere nuance så du også kan bruge denne alsidige plaid om sommeren når du ønsker lysere toner eller i andre af hjemmets rum.

Plaid i uld, Moss Green Roberto
Tæppe i merinould, stenblåt, Roberto
Plaid i uld, Rust Roberto
Roberto Plaiden

Prøv Luigi hvis du elsker mønstre

Luigi-plaiden
Plaid i uld og alpaca uld, Aqua Luigi
Plaid i Uld og Alpaca Uld, Terra Cotta Luigi
Plaid i uld og alpaca uld, Indigo Luigi

De stilfulde skaktern gør Luigi-plaiden til en god mulighed for at tilføje din sofa eller seng ny interesse og struktur. Fremstillet af 70% uld og 30% alpakauld er disse tæpper så bløde at de næsten smelter og er perfekte til at overleve vinteren med. I en gylden farve, aqua, indigoblå og Canyon Rose tilføjer de noget elegant farve uden at være for dristige. Når årstiderne skifter, er de også perfekte som skovturstæpper og sikrer at du får optimalt udnytte ud af kun en vare.

Uanset hvilken plaid du vælger, vil det tilføje dit hjem en øjeblikkelig varme og charme. Og fordi du køber fra en familievirksomhed, støtter du små bæredygtige virksomheder samt reducerer den skadelige påvirkning på kloden ved at bruge uld fremfor menneskeskabte alternativer.

Læs her mere om, hvorfor vi elsker uld. Dette blogindlæg er fuld af ideer til at gøre efteråret hyggeligere.

Skriv en kommentar