Giv dit soveværelse en superlækker makeover!

Midsommer er ikke noget typisk tidspunkt at pifte indretningen op – det er for varmt til at fjerne tapet, og vi vil hellere være udenfor og nyde solskinnet. Men at indrette sig med nogle smukke nye hørtekstiler kan tilføje friskhed og give et rum et nyt look med en meget lille investering i tid og penge. I dette blogindlæg retter vi opmærksomheden mod soveværelset med noget fantastisk grønt sengetøj som du vi tror at du bliver vild med.

Som alt andet ren hør af topkvalitet vil dette sengetøj holde dig behagelig kølig og fjerne fugt fra din hud. Hvilket giver en bedre nattesøvn – især under en hedebølge! Om vinteren vil samme pude- og dynebetræk i hør holde dig behagelig varm takket være hørs temperaturregulerende egenskaber. Så du investerer i søvnkomfort til året rundt, og det går vi ind for!

Vi har valgt to smukke grønne nuancer der vil tilføje dit soveværelse en lækker friskhed. De er nemme at kombinere med hørsengetøj i andre pastelnuancer samt grå og sprød hvid. Og de ser også fantastiske ud sammen med pudebetræk eller plaider i samme nuance.

Se vores mynte-sengetøj, lavet til afslapning

Uanset hvad du vælger, skaber vores myntefarvede kollektion en frisk og opkvikkende atmosfære i rummet. Gå efter myntefarvede lagner med et Ticking Stripe dynebetræk for at tilføje noget tekstur. Eller hold looket sammenhængende med vores Melange Mynte sengetøj.


Forvasket sengetøjssæt i hør og myntefarvet fladt lagen


Forvasket sengetøjssæt i hør og formsyet myntefarvet lagen, Pinstripe

Forvasket hørsengesæt og formsyet myntefarvet lagen, Ticking Stripe

Myntenuancer ser også smukke ud sammen med mørkerød, koralfarvet, pink og dybblå. Brug pudebetræk eller plaider i disse nuancer for at skabe skønne lag og et sammenhængende look.

Læn dig tilbage i lækkert sengetøj i Sea Foam

Vores sengetøjskollektion I Sea Foam er ikke bare blød at røre ved, men skaber også en dejlig blød fornemmelse i et rum. Kombiner et almindelig lagen i Sea Foam med matchende pude- og dynebetræk for en lækker mild skønhed. Eller du kan kombinere et dynebetræk i Sea Foam med nogle af vores myntefarvede Ticking Stripe pudebetræk for at skabe et lækkert look.

Nuancen kan også fås til waffle plaider og gardiner i hør, så du kan skabe en holistisk forvandling af dit soveværelse eller tilføje ekstra ting for nemt at give det fornyelse.

Enkelt, smukt, bæredygtigt

Som alle vores sengetøjskollektioner er den myntefarvede også fremstillet af 100% ren hør i topkvalitet, hvilket betyder at den vil holde i årevis. Det betyder at du kan være med til at beskytte og bevare planeten med større bæredygtighed. Vi forvasker stoffet før produktionen af hvert eneste produkt, så det krymper så lidt som muligt, og det tilføjes så meget blødhed som muligt. Disse produkter kan maskinvaskes og tørretumbles, så de er ekstremt nemme at pleje og vedligeholde.

Del dine billeder af dine grønne makeovers af soveværelset med os på Instagram! Du kan finde os her.

Skriv en kommentar