Gå på opdagelse i vores fantastiske nye accessoires til hjemmet til efteråret

Har du tændt for varmen derhjemme? Eller er det på tide at få fyret godt op i skorstenen? Hvis ja og du har det på samme måde som os da vi er begyndt at småfryse, skal du tage og kigge på vores nye smukke accessoires til hjemmet der vil holde dig varm gennem efteråret. Fra puder til plaider tilbyder vi nye farver og størrelser, så dit hjem føles indbydende og hyggeligt samt ser superstilfuldt ud.

At tilføje en ny plaid eller en ny pude er den perfekte måde at give dit hjem et løft uden at skulle i gang med en større renovering: Du kan have et sæt puder til om efteråret i farver og materialer der indbyder til at slå sig ned på sofaen på lange mørke aftener. Behagelige hørstoffer og fantastiske farvetoner er perfekte til denne tid på året. En plaid over sofaen eller på sengen kan ændre hele stemningen i et rum samt er en praktisk tilføjelse for ekstra varme.

Her er de nyeste tilføjelser i vores Rustico-kollektion

Vores Rustico plaider og puder skaber en hjemlig og hyggelig stemning, og de er fremstillet af lækre frynser og blød hør. De kan nu fås i fem farver inklusive den nye farvenuance mørkerød. Denne livlige og samtidig elegante farvenuance tilføjer varme og en lækker jordfarve til dit soveværelse eller din stue. Man kommer til at tænke på lækre Terakotta fliser i en fantastisk villa ved Middelhavet eller varmt ler på en sommermark, og det udstråler solskin i disse mørke måneder.

Den perfekte farve til dit hjem

Vi har også lanceret nye skovgrønne og orange farver i vores Multistripe og Brittany kollektioner. Den skovgrønne nuance reflekterer vores forbindelse til naturens verden og tilføjer ethvert rum en følelse af stabilitet og ro. Vores nye orange farve tilføjer noget stærkt uden at være for dominerende.

Mix og match for at gøre det endnu lækrere

Disse nye farver er både fantastiske alene og i kombination med komplimenterende farvetoner og mønstre fra vores andre kollektioner. Prøv Rustico-plaiden med frynser i mørkerød eller tag og et kig på vores Window Pane pudebetræk i naturlige farver med mørkerød for et perfekt underspillet men stadig lækkert sammenhængende look. Man bruger den samme basisfarve, men ved at bruge andre nuancer og stoftyper kan man skabe et sammenhængende look uden at det hele er for ens.

Plaider til senge for ultimativ god søvn

Nogle gange ser en plaid fantastisk ud når den bare ligger i fodenden af sengen. Men hvis du ønsker ekstra varme om natten, er vores store hørplaid med frynser stor nok til at dække din seng. Det vil holde dig varm uden at overophede, og den kan bruges længe, lige fra efterår til forår. Det eneste problem er at du ikke vil dele den!

Prøv en uldplaid

Hvis du er på udkig efter en endnu varmere vinterplaid, er uld et godt valg. Uldplaider er meget slidstærke, temperatur-regulerende og modstandsdygtige over for fugt, hvilket gør dem til en god investering. Du kan dermed se frem til mange hyggelige nætter de næste mange år frem samt til de fantastiske og altid trendy naturlige fibre og hvor fantastiske disse plaider ser ud – vælg en blød ren uldplaid.

Med blot et par enkelte accessoires kan du ændre stemningen dit hjem og blive vinterklar uden ekstra besvær. Så uanset om du holder en Halloween-sammenkomst eller skal se DVD med en ven på sofaen, kan man gøre det langt hyggeligere med nogle nye puder og plaider der vil se og føles fantastiske helt til foråret.

Skriv en kommentar