Gå foråret i møde med vores fantastiske Sea Foam-kollektion!

I takt med at dagene begynder at blive længere og blomsterne springer ud i haverne, bliver det sjovt at tænke på foråret. Nu varer det ikke længe! Uanset om du går amok i forårsrengøring eller blot frisker tingene lidt op, er det nu på tide at skabe et nyt look til dit hjem. Og vi har nogle forårsfarver til dig!

Tag et kig på vores Sea Foam kollektion – fremstillet i vores sædvanlige europæisk hør af højeste kvalitet i en fantastisk delikat underspillet forårsnuance. Tænk lyse forårsblade, kølige floder og lyden af brusende bølger. Sea Foam tilføjer ethvert rum eller garderobe farve uden at dominere rummet eller at være for markeret. Det er en elegant brise af farve, et strejf af forfriskende lys. Vi tror at du vil elske det! 

Her er nogle måder at bringe sortimentet med Sea Foam ind i dit hjem for en øjeblikkelig frisk virksning:

Stenvasket hørsengetøj i Sea foam

Brug vores superbløde stenvaskede hørsengetøj i den blide beroligende Sea Foam-nuance. Da sengen normalt er det største møbel i soveværelset, spiller dit sengetøj en stor rolle i at skabe et lækkert look og en god følelse i soveværelset. Med dette sengetøj sover du ikke bare godt takket være hørs naturlige temperaturregulerende egenskaber, men dit soveværelse ser også superlækkert ud.

Denne smukke farve findes både til dynebetræk, pudebetræk, flade og faconsyede lagener samt sengetøjssæt. Alt sammen i lækker og stærk hør der kan vaskes i vaskemaskine. Du kan med fordel kombinere det med nogle lyserøde pudebetræk i hør eller et hyggelig tæppe i gråt merinould.

Hørgardiner

Alle rum kan komme til at se bedre ud med et sæt friske nye gardiner. Der er ingen grund til at male, du skal bare finde en farvenuance der passer til din farvepalette, og så ser rummet allerede mere indbydende ud. Vores stenvaskede hørgardiner i Sea Foam har bindebånd, hvilket giver rummet en moderne finish. Disse gardiner i denne blide farve vil få rummet til at føles let og luftigt og samtidig tilføje ekstra varme og mere privatliv.

Du finder også gardiner med sejlringe fra Terra-kollektionen i Sea foam. De skal bare hænges op, og så kan du nyde den kølige klare følelse de tilføjer dit hjem.

Vafflede tæpper og pudebetræk i hør

Hvis du lever på et stramt budget og ønsker at friske looket op, kan du med fordel investere i nogle pudebetræk. Vælg mellem fryse- eller knaplukning, og så vil du straks mærke forskellen i din stue uden nogen egentlig ændring i indretningen.

For at få det maksimale ud af det kan du kombinere det med en vafflet plaid i samme farve, så du rigtigt kan putte dig ind i en lækker følelse af forår.

Sea Foam bordhør

Pynt dit spisebord eller køkken med noget Sea Foam bordhør. I denne kollektion er der bl.a. en borddug i hør der kan få ethvert måltid til at føles specielt; bordløber for et mindre formelt look og servietter i hør til at tørre spildte madrester op og give hele bordet et sammenhængende look.

Alt vores stenvaskede bordhør kan vaskes i maskine og tørres i tørretumbler, så det er nemt at pleje. Det vil blive blødere for hver vask og dermed en ren fornøjelse at bruge.

Badehåndklæder i hør

Badeværelset er ofte et overset værelse i hjemmet. Det kan føles som værende rent funktionelt, men der findes en nem måde at skabe en spalignende luksusstemning her:  tilføj nogle bløde og stilfulde hørhåndklæder. Sea Foam-nuancen ser fantastisk ud i et badeværelse i og med at den bringer et strejf af kyststemning ind i dit badeværelse. Og der findes intet bedre end at pakke sig ind i et superabsorberende og superblødt håndklæde i hør efter et langt bad. 

Du kan vælge mellem store eller små vafflede badehåndklæder, små vafflede håndklæder og vaskeklude. Sea Foam håndklæder kan også fås som gæstesæt som ser fantastisk ud stablet på gæstesengen klar til gæster eller stående frit fremme på en hylde i badeværelset.

Hvis du er klar til at gå foråret i møde, er der rigtig meget at vælge mellem! Hyg dig med at få gjort dit hjem forårsklart!

Skriv en kommentar