Fantastisk ny hør til at pifte hjemmet op til foråret

Hvis du ønsker at friske dit hjem op til de kommende varmere måneder, har vi en masse hørprodukter til dig. Intet udstråler forår som friske gyldne toner og charmerende striber. Vi har kombineret disse i en helt ny kollektion af bordhør, køkkenhør og hørtekstiler til badeværelset der vil tilføje enhver indretning nyt liv. Lige fra en ny dug til bordet over et sæt servietter til et superblødt badehåndklæde i hør – tag et kig på vores farverige og stilfulde hørprodukter til når du går foråret i møde.  

Vores nye kollektion kommer i tre farver: indigo, birkefarvet og guld og i striber i tre nuancer med en cool basisfarve i hvid. Guldfarven tilføjer varme og lys, mens indigo striber tilføjer et strejf af vintage, og birkefarven er smuk i minimalistiske hjem. Se hvordan du kan bruge den fantastiske hør til at give dit hjem et frisk og glad pift.

Bordhør får ethvert måltid til at føles specielt

Vælg en af disse farver til at dække bordet med et lækkert look der samtidigt er nemt at skabe. Prøv vores Phillippe bordløber I guld – mix og bland med andet bordhør med striber for et uformelt look med en hel masse forårsskønhed.  Til de mere formelle måltider kan du bruge hørdugen Tuscany i indigo med striber i forskellige størrelser for en lækker visuel effekt og en lækker rustik middelhavsstemning.


Kombiner en stribet dug fra denne kollektion med vores ensfarvede Francesca hørservietter i guld, indigo og birkefarvet for et sammenhængende og velgennemtænkt look til spisebordet, der vil få alle og enhver til at føle sig velkommen. At tilføje vores dækservietter med striber I flere farver under dine tallerkner kan ophøje selv en afslappet morgenmad til en særlig lejlighed.

Al vores bordhør kan vaskes i maskine og er meget slidstærk, så det er både nemt at pleje samt ser rigtig smukt ud.

Køkkenhør der virker og ser smukt ud

Gør opvasken til noget sjovt fremfor blot en sur pligt med vores nye køkkenprodukter af hør. Prøv vores fine stribede Brittany viskestykker i guld for et strejf af solskin ved vasken eller bland dem med nogle Francesca indigo viskestykker og Phillippe viskestykker i guld/hvid med brede striber for en virkelig lækker kombination.

Til perfekte skabe og velpolerede spisekammerskabe kan du vælge vores hørkurve. De er perfekte til at opbevare alle former for køkkenudstyr som du ikke ønsker står fremme og til at stille mad frem på bordet. Designet har sin basis i farven hvid og med en mønstret fold i toppen er de en stilfuld tilføjelse til ethvert køkken, uanset om du ønsker at opbevare dine æg eller om du serverer brød eller et måltid. De er så alsidige at du vil undre dig over, hvordan du nogensinde har klaret dig uden dem.


Badehåndklæder til strand, badeværelse og meget mere!

Hvis du drømmer om at svømme på sommerstrande og at slappe af ved swimmingpools er vores badehåndklæder i hør i denne nye kollektion den perfekte følgesvend. Lette nok til at blive pakket i tasken og stadig superabsorberende vil de holde dig tør med stil. Takket være hørs naturlige fugtighedsafvisende egenskaber opsuger det vand hurtigere end andre stoffer, og de frigiver det også hurtigere ud i luften igen. Så du slipper for et klamt og fugtigvådt håndklæde, når du tager hjem igen.

Og når du er hjemme, kan du mærke sommersolen hele året rundt med vores Francesca badehåndklæde i guld. For dem der elsker striber, er vores Philippe håndklæde og Brittany håndklæde i guld eller indigo det helt rigtige. Du kan også bruge det mindre håndklæde som viskestykke – de er robuste nok til dagligdagens opvask og bløde nok til at putte lækkert om familiens yngste efter et varmt boblebad. 

Og der er mere…

Tag et kig her for at se på gardiner og puder også i disse smukke nye farver, så ethvert rum føles som et frisk pust fra foråret.

Skriv en kommentar