Drømmer du om ferie? Få fat i de vigtigste ting til din ferie her!

I takt med at der åbnes mere op for at rejse de fleste steder, og foråret spirer frem, begynder mange af os at planlægge vores sommerferie. Det er måske lidt længe siden at man sidst har været på ferie grundet Covid, så vi har lavet en pakkeliste over de vigtigste ting til ferien fra vores smukke hørkollektioner. Tænk på os som en et-stops stressfrie lagerførende forhandler!

Når du har de vigtigste ting (pas, kreditkort, sygesikringskort, forsikringer, billetter, penge, solcreme, hatte, badetøj, bøger), er det på tide at få en sjov ferie. Her er et udvalg af cool, elegante og slidstærke hørprodukter der vil tilføje din ferie stil og komfort. Uanset hvad du behøver har vi alt fra storbyrejser til strandture.

1. Strandhåndklæder

Sig farvel til kluntede, tunge bomuldshåndklæder! Du skal aldrig mere bekymre dig om fugtigt svømmegrej! Et strandhåndklæde i hør er ikke kun let og superabsorberende, men det tørrer også hurtigere end bomuld. Hør er godt for huden og hypoallergenisk. Håndklædet er perfekt til afslapning ved poolen eller til en tur til stranden. Og det er også smukt at se på.

Vælg mellem et bredt udvalg af farver og mønstre til at matche dit feriehumør.

2.Tørklæde i hør

I mange dele af verdenen kan vejret være uforudsigeligt, og selv sommeraftener kan være kølige, så et tørklæde i hør sørger for at holde dig behageligt tilpas uden at det bliver for varmt. Det er også godt til at hurtigt at kunne skjule ansigtet spontant.

3.Plaider i hør

Som en alsidig tilføjelse til den gode feriegarderobe kan en plaid i hør også bruges som skovturstæppe, strandtæppe, et tæppe til børn eller et ekstra tæppe til sengen. Den er nem at tage med og kan bruges til mange forskellige ting, så sørg altid for at pakke din plaid!

4.Hørtøj

Der er en grund til at hør er så populært om sommeren. Det er naturligt åndbart og fjerner fugt fra huden samt hjælper dig med at bibeholde en behagelig kropstemperatur. Det er også let, så du kan rulle det sammen i din taske og stadig have masser af plads til andre ting.

Vores hørtøj er nøje fremstillet med velsiddende silhuetter og er tilmed praktisk. Her er et udvalg, så du er dækket ind lige fra flyveturen til de smukke solnedgange om aftenen, uanset hvor du skal rejse hen.

Hvis du skal rejse langt, vil du sikkert stadig gerne have det rart. Vælg gode basisvarer til garderoben, f.eks. denne tunika i hør, som sammen med en cardigan udenpå får nogle lag så det ikke bliver alt for løst og luftigt. Den er enkel, simpel og altid smuk så tag den på, og så er du ellers klar.

Som det næste kan du vælge en af disse lækre hørjakker til de kølige aftener på terrassen eller til en middagsaftale.  

En hørkjole er perfekt til at udforske en by eller til en tur til stranden. Denne kjole er den perfekte rejsekammerat og beskytter dig mod solen og varme, mens du stadig ser stilfuld ud.

5. Strandtaske

En stor og alligevel let strandtaske er perfekt til ferier. Fyld den med ting til strandturen, dagsudflugter eller souvenirer. Og når den ikke er i brug, kan du rulle den sammen og blot opbevare den i kufferten. Vores strandtasker kan maskinvaskes, så du ikke skal bekymre sig om spildt solcreme, skidt eller de små uheld der altid kan ske.

Så uanset hvor du skal hen, er du et skridt tættere på ferieparadiset med dette udvalg af de vigtigste hørprodukter til ferien!

Tag et kig her for at få tips til at pakke til ferien, og læs her mere om, hvorfor strandhåndklæder af hør er det bedste valg.

Skriv en kommentar