Her er din nye yndlingskjole i hør

Som vejret bliver bedre og foråret er på vej, så tænkte vi, at vi gerne ville introducere dig for nogle af vores kjoler i hør fra vores nye Forår/Sommer kollektion. Vi er ret sikre på, at du vil finde din nye yndlingskjole blandt dem. Brug dem sammen med noget andet mens det stadig er en smule køligt, og brug dem alene sammen med sandaler og solbriller, når det bliver varmt. Din sommergarderobe skal være fleksibel: den skal passe til mange forskellige formål (fra storbyferie til en lang gåtur om aftenen), og den skal være nem at vedligeholde. Vi elsker linned, ikke bare på grund af dets udseende, men også på grund af den følelse det giver os. Det er let, friskt og naturligt smukt.

Linned holder dig kølig, da hjælper med at regulere din kropstemperatur og er svedtransporterende, så du forbliver tør og tilpas. Det er perfekt, hvis du får svedeture eller har svært ved at finde den rette balance mellem varme og at overophede. Vores kjoler i hør er også perfekte, når du skal ud at rejse, da de er lette, og takket være linneds naturlige krøller, ikke skal stryges. Du kan bare rulle dem sammen ligesom resten af din minimalistiske oppakning (eller bunker af ting, hvis minimalisme ikke lige er dig), og så er du klar.

Så her er et udvalg af de fineste kjoler i hør til foråret og sommeren. Hvilken forelsker du dig i?

Adel kjole i Rudetern Hvid

Vi er helt vilde med denne superfine sommerkjole. Den er vores yndlingskjole. Den er flagrende, men flatterende og skærer lige under knæet, hvilket gør den til den perfekte sommerkjole. De lette plisseringer i taljen er nydelige, og den høje hals gør den samtidig moderne. Det er den slags kjole du bare kan smide over hovedet og føle dig tilpas i, ligegyldigt om du shopper med vennerne eller har picnic på stranden. Vi har tænkt os at bruge den sammen med disse sandaler med korksål og denne stråhat.

Adel kjole i hør - yndlingskjole

Yndlingskjole: Adel i havblå

Den samme model som den hvide version, og det samme ubesværede stilede look, men i en vidunderlig flot koboltblå farve. Sus rundt på kontoret, svæv gennem en overfyldt fast eller tag på vandretur op i bjergene – ligegyldigt hvad du gør, så vil denne kjole gøre enhver situation mere farverig og frisk. Brug den samme med disse sko og en fin cardigan til overgangsvejret.

Yndlingskjole - Forår / Sommer kollektion

Alice kjole i navyblå stribet

Hvis du godt kan lide, at dine sommerkjoler er lidt kortere, så er den søde Alice kjole i hør måske noget for dig. Den skærer lige over knæet og har to diskrete lommer. Det er en ubesværet, fin kjole der udstråler afdæmpet elegance. Brug den med en turtleneck under, mens det stadig er koldt udenfor, og fuldend looket med en sommerlig taske i hør.

Tunikaer og kjoler

Og når vi nu alligevel snakker om lækkert forårs/sommer tøj, så må vi ikke glemme det uundværlige og alsidige sommertilbehør: hørtørklædet. Brug det over skuldrene solen eller til at holde varmen på en sommeraften udenfor. Vores tørklæder i hør er stilfærdigt vidunderlige, og bliver blødere for hver vask.

Skriv en kommentar