Dæk et bæredygtigt bord

Det er på tide at hylde de ofte anonyme helte i vores hjemmetekstil-kollektioner. Du kender dem udmærket – det er de produkter, der arbejder hårdt i årevis, ikke tiltrækker sig særlig meget opmærksomhed og tilføjer dit hjem en enkel elegance uden at løbe med al opmærksomheden. Tag et kig på vores Lara dækkeservietter: De elsker opmærksomhed, men er også perfekte som baggrund for ethvert måltid. Og det bliver endnu bedre – de er også enormt gode for miljøet.

Find her ud af, hvorfor vi er vilde med dem og opdag deres skjulte talenter.

Dækkeservietter

Sådan laver vi vores dækkeservietter i hør

Ideen til vores Lara dækkeservietter kom fra de stofrester, som vi fik flere og flere af efter vi begyndte at fremstille produkter i specialstørrelser. Hos LinenMe har vi forpligtet os til at reducere spild og være så bæredygtige som muligt, så vi ville ikke smide disse stofrester ud. De er få små til at bruge til tasker (som nogle produkter fra vores LinenUs-kollektion), så det krævede nogle overvejelser.

Ved at kombinere vores talent for design og innovation med vores kreative færdigheder besluttede vi os for at skabe vævede dækkeservietter. Hver eneste ene af dem er fremstillet af 100% ren hør – både stof og tråde. De håndvæves, og en medarbejder kan producere 5-6 stykker om dagen. Derfor er hver eneste dækkeserviet fremstillet med omtanke og er sandt håndværk. Det er noget helt andet end masseproducerede billige produkter i dårlig kvalitet, der samtidig er skadelige for miljøet. Det er ofte sådanne produkter, der skaber miljømæssige problemer.

Det estimeres at der hvert eneste år smides 92 tons tekstiler ud, og disse ender på lossepladsen. Sagt på en anden måde: Der smides årligt mængder af tekstiler ud, hvis vægt svarer til 92 millioner giraffer eller voksne han-elge, og det er hvert eneste år. Og selvom det er chokerende, er tendensen stadig stigende.

Vi kan alle spille en rolle i at forhindre så vanvittige mængder affald. Køb mindre, men i bedre kvalitet. Genbrug og find nye formål til produkterne. Hvis du modtager tekstiler, men kan ikke bruge dem, kan du aflevere dem i en genbrugsbutik. Man kan organisere events, hvor man bytter tøj. Lær at kombinere og blande tøj. Køb genbrugsprodukter i stedet for nye. Det gør alt sammen en forskel. Det er også op til de store producenter og modebrands at håndtere spild fra produktionen og tekstilernes produktionsmetoder. Det er derfor, at vi har startet LinenUs for at genbruge stofrester og helt undgå spild. Og det er derfor, at vi værdsætter vores Lara dækkeservietter så højt.

Fordelene ved dækkeservietter i hør i et overblik

Mange af os bruger allerede dækkeservietter og bordløbere i hør, men hvad er fordelene ed dækkeservietter?

  • De beskytter bordet mod kogeplader og ridser
  • De tilføjer et pift af farve og tekstur til borddækningen
  • Vores bordhør kan vaskes i maskine og er nemme at pleje
  • Hør har en naturlig modstandsdygtighed over for skidt og pletter
  • Vi bruger materialer af højeste kvalitet, der både er slidstærke og smukke
  • De er nemme at håndtere og opbevare
  • Du har 20 farver at vælge mellem, så du kan finde den perfekte farve til din indretning og dit farvevalg
  • Du kan blande servietter I forskellige farver for en spændende og vovet borddækning, eller du kan kombinere dem med matchende produkter for at skabe et sammenhængende look
  • Du kan bruge den til hverdag og ikke kun til middagsselskaber eller finere middage

Dæk bordet med historie

Vi væver vores Lara dækkeservietter på en væv. Den er over 100 år gammel og har tilhørt Ingas bedstemor. Vi er stolte over at være en familievirksomhed, der forener tre generationers ekspertise og viden om at arbejde med hør i hvert eneste produkt, som vi sælger. Hør er vores livsværk, og dine dækkeservietter er del af denne fantastiske arv.

Det er fra vores familie til din – gør ethvert måltid til noget særligt, som er værd at fejre.

Dækkeserviet i hør, naturfarvet / sort, Lara
Dækserviet i hør, naturfarvet, Lara
Dækkeserviet i hør, stenblå, Lara
Dækkeserviet i hør, Teal Lara
Dækserviet i hør, citrine, Lara
Dækserviet i hør, mørkegrøn, håndsyet, Lara

Skriv en kommentar