Gå til hovedindhold
maj 1, 2019

Sidste gang læste du om forskellige anvendelser af linned. Da linned er er det ældste materiale og stadig bliver brugt meget, er det interessant at se, hvad det bliver brugt til. Så lad os fortsætte.

MøbelstofLinned bliver også brugt meget some møbelstof til møbelpolstring. Linned er holdbart og stærkt og er derfor værdsat af møbelproducenter.

Udover de populære og åbenlyse anvendelsesmuligheder, så bruges tekstilet linned også til at lave malerlærreder, lampeskærme, lommetørklæder, gaveindpakning, bogomslag, mobilpunge og andre accessories.

linen-lampshade

Linned kan også bruges i industrien til for eksempel isolations- eller filtreringsmateriale, forstærket plastik, sytråd, og sutur ved operationer.

Produkter i linned kan bruges i flere generationer. Hvis du har et gammelt lagen eller en dug i linned, så skal du ikke smide det ud. Det kan stadig gøre nytte. Du kan for eksempel lav et badeforhæng eller et gardin ud af det, eller du kan klippe det i mindre stykker og bruge dem som viskestykker. Det er billigt og det er godt for miljøet.

Møbelstof

Som du kan se, så er linned et enormt alsidigt materiale, og hvad vigtigere er, så har det en masse fordele, det er miljøvenligt og godt for dit helbred. Hvis man passer ordentligt på det, så kan møbelstof, sengetøj, duge og tøj i hør bruges i mange år og bliver endnu blødere og bedre for hver vask.

Indsend kommentar

Indsend kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.